DOLAR 32,5600 % 0.24
EURO 34,7851 % 0.02
GRAM ALTIN 2.491,07 % 0,26
ÇEYREK A. 4.072,89 % 0,26
BITCOIN 2.048.272 1.446
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ONİKİŞUBAT AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Son Güncelleme :

19 Haziran 2015 - 14:54

/ kez okundu.
ONİKİŞUBAT AİLESİ İFTARDA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi çalışanları, Ramazan-ı Şerif’in ilk iftarını birlikte yaptı.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilk iftar programını personeline verdi. Liva Düğün Salonu’ndaki programda konuşan Başkan Mahçiçek, aynı sofra etrafında buluşan Onikişubat çalışanlarına tavsiyelerde bulunup, Ramazan-ı Şeriflerini kutladı.

Onikişubat Belediyesi’nin tüm personelleriyle bir aile olduğunu kaydeden Mahçiçek, “Dolayısıyla Ramazanın ilk iftarında ailemizle beraber olmamız gerekir diye düşündük ve hep birlikteyiz” diye konuştu. Onikişubat Belediyesinin çok geniş bir aile olduğunu dile getiren Mahçiçek, “İnşallah Onikişubat ailesi olarak daha da büyüyeceğiz, gelişeceğiz. Şunu çok açık ve net ifade edeyim ki Onikişubat Belediyemizin kamuoyundaki imajı çok iyi. O imajın kazanılmasında, oluşmasında siz değerli mesai arkadaşlarımızın çok büyük katkısı var. Ve ortada bir başarı varsa ki var, bu başarı hepimizin. O yüzden hepinize yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Personellerinden, işlerini severek yapmalarını isteyen Mahçiçek, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yardımlaşalım. Yük sadece bizim üzerimizde veya bir arkadaşımız üzerinde kalmasın. Şunu iyi bilelim, işyerinde çalışırken o gün manevi olarak kendi kendimizi tatmin etmiş ve eve gitmişsek, o huzur eve de taşınacak. Ama işyerinde gelen vatandaşla münakaşa etmişsek, kötü davranmışsak o günün sıkıntısı eve de gidecektir. Dolayısıyla işyerimizdeki mutluluk önemlidir. Bu kuruma karşı, daireye karşı aidiyet sağlar. Oradan özveri çıkar, oradan başarı çıkar. Dolayısıyla bütün bunları başardığımıza bir kez daha inanıyorum. Bu vesileyle hepinizin Ramazan-ı Şerifi mübarek olsun. Sağlık ve mutluluk içerisinde nice Ramazanlara erişmeyi yüce rabbimizden niyaz ederim.”

Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Fatih Yoğurt, Burhanettin Türkkahraman ve Havva Ece Saygaz ile tüm belediye personelinin katıldığı program, teravih vaktine kadar devam etti.

DSC_7509 DSC_7471 DSC_7481

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.