DOLAR 32,7815 % 0.6
EURO 35,4862 % 0.49
GRAM ALTIN 2.510,41 % 1,04
ÇEYREK A. 4.104,52 % 1,04
BITCOIN 2.029.716 -0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Olimpiyat Şampiyonu Sporcular Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

07 Ekim 2016 - 15:03

/ kez okundu.
Olimpiyat Şampiyonu Sporcular Rektör Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde gerçekleştirilen 2016 Rio Paralimpik Oyunlarında Olimpiyat Şampiyonu olan Türkiye Bayan Goalball Milli takımı oyuncuları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarete Türkiye Bayan Goalball Milli takımı kadrosunda yer alan sporcularımızla birlikte Milli Takım antrenörü Ali Tekçe ve Spor Uzmanı Ali Aksu katılırken, KSÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay da ziyarette hazır bulundu.

Ziyaretin kendisini ziyadesiyle memnun ettiğini ifade eden Rektör Deveci, Brezilya’da bayrağımızı dalgalandıran, Ülkemizi gururlandıran Olimpiyat Şampiyonu Türkiye Bayan Goalball Milli Takımı oyuncularını tek tek tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Deveci, ziyaretin anısına olimpiyat şampiyonu sporculara çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.