DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.273 3.879
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2016 - 13:48

/ kez okundu.
OKAY’IN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Miraç Kandili nedeni ile bir mesaj yayınladı. Başkan Okay, Miraç Kandili’nin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Okay, feyiz ve bereketin coştuğu mübarek Miraç Kandili’nin, sevgi ve birlik hislerini de kuvvetlendirdiğini belirterek; “Miraç Kandili’nin manevi yükselişimiz için bir merdiven olmasını diliyorum. Bu mübarek gece vesilesi ile kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu günlerin ömür boyu sürmesini temenni ediyorum. Feyiz ve bereketinden sonuna kadar istifade etmemiz gereken bu mübarek geceler, hayır hasenâtın arttığı, dualarla geçirilen, maneviyatın yükseldiği anlamlı gecelerdir. Allah’ın bir kez daha idrakini nasip ettiği bu mübarek gecenin; yapılacak ibadetler, hayırlar, infaklar ve dualarla Dulkadiroğlu halkına ve İslâm âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyor, tüm İslam aleminin Miraç Kandilini kutluyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.