DOLAR 32,3721 % 0.16
EURO 34,9730 % -0.29
GRAM ALTIN 2.325,53 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,24 % 0,22
BITCOIN 2.283.509 0.014
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY’IN FETİH MESAJI

Son Güncelleme :

28 Mayıs 2016 - 13:22

/ kez okundu.
OKAY’IN FETİH MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, İstanbul’un fethinin yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Okay, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammet (S.A.V.)’in müjdesine mazhar olmak için çıkılan yolda bir çağın kapanıp yeni bir çağın açıldığını hatırlatarak, “İstanbul’un fethiyle yeni bir çağ başlamış ve Avrupa’ya adalet tohumları ekilmiştir” dedi.
İstanbul’un fethinin aziz milletimizin en muhteşem zaferlerinden biri olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu muhteşem zafere imza atan büyük komutan Fatih Sultan Mehmet’i ve tüm şehitleri saygıyla andığını kaydetti. Başkan Okay, mesajını şu sözlerle sürdürdü: “Peygamber efendimizin gösterdiği kutlu yolu takip ederek müjdesine mazhar olmak isteyen büyük komutan Fatih Sultan Mehmet, dönemin şartlarını en üst seviyede zorlayarak dünya için yeni bir çağın kapılarını açmış ve adaletini tüm dünyaya yaymıştır. Onun iman nuruyla yazdığı bu destanı bugün onların torunları olarak bizler minnetle anıyor ve bu noktada üzerimize düşeni yapma adına büyük çaba sarf ediyoruz. Kahraman ecdadımızın, kadim medeniyetimizi sağlam temeller üzerine kurulması bizlerin en büyük mirasıdır. Bizler de bu mirasın daha sağlam ve görkemli olması için büyük gayret far ediyoruz.  Fatih Sultan Mehmet ve kahraman askerlerinin bizlere emaneti olan İstanbul, ülkemizin iş, finans, ticaret, sanat ve kültür merkezi olarak günümüzde de gelişmesini sürdürmekte, dünyanın en gözde şehirleri arasında yer almaktadır. Atalarımızın mirasına sahip çıkarak onların emanetlerini daha da ileriye taşıma gayretimiz bundan sonra da sürecektir. İstanbul’un fethinin yıl dönümünde Fatih Sultan Mehmet ve şanlı ordusunu rahmetle ve minnetle yad ediyor,  bizden sonraki nesillere bu mirası atalarımızdan devraldığımız gibi en üst noktada teslim edeceğizin altını çizmek istiyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.