DOLAR 32,4513 % 0.12
EURO 34,5120 % 0.03
GRAM ALTIN 2.468,02 % -0,61
ÇEYREK A. 4.035,21 % -0,61
BITCOIN 2.115.166 -5.238
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ

Son Güncelleme :

25 Nisan 2016 - 15:10

/ kez okundu.
OKAY’DAN ÇOCUKLARA BAYRAM HEDİYESİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kırsal mahallelerde ikametgahını sürdüren çocuklar için bir kültür ve sanat etkinliği gerçekleştirdi.

Çocuk ve gençlerin Türkiye’nin parlak geleceğinin teminatı olduğunu dile getiren Başkan Okay, kırsal mahalleler ile ilgili vaatlerini 2 yıl içerisinde bir bir yerine getirdiğini söyledi. Bunun yanında mahallelerdeki kültür ve sanat seviyesini en üst seviyeye taşımak için çeşitli sosyal aktivitelerin düzenleneceğinin altını çizdi.

Etkinlikte konuşma yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay,”23 Nisan Ulasal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, daha önce sinemaya gitmemiş olan kırsal mahallede oturan çocuklarımız için bir sinema etkinliği düzenledik. Kırsal mahalleler ile ilgili çeşitli vaatlerimiz vardı bunlardan birisi de  kırsal mahallelerimizin merkezden geri kalmamasını sağlamaktı. Geçtiğimiz 2 yılda fiziki olarak kırsal mahallelerimizin tamamını merkez mahallelerimizde mevcut olan standarda ulaştırdık. Fakat kırsal mahallelerde yaşamını sürdüren kardeşlerimin de çeşitli sosyal aktivitelere ihtiyaçları var. Bu nedenden dolayı kırsal mahallelerimizdeki öğrencilerimizi sinema ile buluşturduk. Böylelikle mahallelerimizin kültür ve sanat anlayışını daha üst seviyeye taşımız olacağız. Kırsal mahallelerimizde ki vatandaşlarımızın da  kültür ve sanat etkinliklerimizden ziyadesiyle faydalanacağını düşünüyorum. Burada çocuklarımızın iyi vakit geçirmesini diliyorum. ” dedi.

Kültür ve Sanat faaliyetlerinden biri olan sinema etkinliğinin ardından çocuklar, Başkan Okay’a teşekkür ederek memnuniyetlerini gösterdi. Etkinlik, Başkan Okay ve çocukların hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.