DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY’DAN: ATEŞ’E ZİYARET

Son Güncelleme :

03 Şubat 2015 - 15:27

/ kez okundu.
OKAY’DAN:  ATEŞ’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanvekili Nuh Ateş’i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Nezaket ziyaretlerine devam eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanvekili Nuh Ateş’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci’nin de katıldığı ziyarette konuşan Başkan Okay, Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanvekili Nuh Ateş’e görevinde başarılar diledi.

Hizmette önceliği vatandaşın istek ve taleplerine ayırdıklarını kaydeden Başkan Okay, bu doğrultuda Dulkadiroğlu’nu nakış nakış işlediklerini söyledi. Bu ziyaretlerinde yaptıkları hizmetleri anlattıklarını ifade eden Başkan Okay, istişarelerde bulunarak değerlendirmeler yaptıklarının altını çizdi.

Vergi Denetim Kurulu Grup Başkanvekili Nuh Ateş’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ve Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci’ye teşekkür etti.

Ateş, Dulkadiroğlu Belediyesi’nin vatandaşın yaşamını kolaylaştırıcı hizmetler yaptığını söyleyerek bu noktadaki memnuniyetini dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.