OKAY, ŞEYH ADİL VE MENDERES MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Şeyh Adil ve Menderes mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Okay, Menderes mahallesinde yapılacak kentsel dönüşümle şehrin önemli bir projeye kavuşacağının altını çizdi. Makam kapısının vatandaşa ardına kadar açık olduğunu ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geri kalan zamanlarda…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
OKAY, ŞEYH ADİL VE MENDERES MAHALLESİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Şeyh Adil ve Menderes mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek yapılan ve yapılacak olan hizmetleri yerinde inceledi. Başkan Okay, Menderes mahallesinde yapılacak kentsel dönüşümle şehrin önemli bir projeye kavuşacağının altını çizdi.

Makam kapısının vatandaşa ardına kadar açık olduğunu ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, geri kalan zamanlarda ise mahalle ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Hafta sonu Şeyh Adil ve Menderes mahallerini ziyaret eden Başkan Okay, vatandaşların sorunlarını dinleyerek mahallelere yapılacak hizmetleri anlattı.

İlk ziyaretini Menderes mahallesine yapan Başkan Okay, burada vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümlerinden bahsetti. Mahallenin kentsel dönüşüm için gün saydığını hatırlatan Başkan Okay, Küçük Sanayi Sitesi’nin devamında yapılacak yeni kooperatifin tamamlanmasıyla Menderes mahallesinde kentsel dönüşümün başlayacağını ifade etti.

Bu değişim öncesinde mahalleye hizmetlerin devam ettiğini kaydeden Başkan Okay, bozulan yollarla alakalı bir hafta içerisinde ekiplerin çalışma yapacağını anlattı.

Menderes mahallesi sonrası Şeyh Adil Mahallesi muhtarlık binasında mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Okay, mahallenin tapu sorunu için çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Bölgenin sit alanı olması sebebiyle çalışma yapmakta zorlandıklarını anlatan Başkan Okay, buna rağmen vatandaşın sorununu gidermek için Dulkadiroğlu Belediyesi olarak gereken tüm girişimlerde bulunduklarını aktardı.

Şeyh Adil Mahallesinde bulunan açık Pazar yerinin kapalı bir alana alınacağı müjdesini veren Başkan Okay, kapalı Pazar için yer baktıklarını dile getirdi.

Başkan Okay, ziyaretlerinde vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarının çözümü için girişimlerde bulundu.

Yorum Yap

Benzer Haberler
Minik Kalpler Yaz Okulu Kura Çekilişi 10 Haziran’da canlı yayınla gerçekleştirilecek
Minik Kalpler Yaz Okulu Kura Çekilişi 10 Haziran’da canlı yayınla gerçekleştirilecek
Kahramanmaraş’ta Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruluyor
Kahramanmaraş’ta Yıkıntı Atıkları Ayrıştırma ve Geri Kazanım Tesisi Kuruluyor
TEMA Vakfı: İklim Krizine Karşı Kaybedecek Zamanımız Kalmadı
TEMA Vakfı: İklim Krizine Karşı Kaybedecek Zamanımız Kalmadı
Onikişubat Belediyesi, 288 personel ve 65 araçtan oluşan güçlü ekiple sahada
Onikişubat Belediyesi, 288 personel ve 65 araçtan oluşan güçlü ekiple sahada
Kahramanmaraş’ta MNC Yapı’dan deprem sonrası konut ve kuyumcu atölyesi hamlesi
Kahramanmaraş’ta MNC Yapı’dan deprem sonrası konut ve kuyumcu atölyesi hamlesi
Kahramanmaraş spor vadisine kavuştu
Kahramanmaraş spor vadisine kavuştu
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber