DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY FEVZİ PAŞA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

15 Ocak 2016 - 15:57

/ kez okundu.
OKAY FEVZİ PAŞA’DA MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Fevzipaşa mahalle muhtarlığının ev sahipliğinde bölge muhtarlarıyla bir araya geldi. Başkan Okay burada belediye hizmetleri hakkında muhtarlarla istişarelerde bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, hizmetleri yerinde inceleme ve istişare toplantıları kapsamında mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Sıddık Gemci’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen istişare toplantısına Kayabaşı Mahalle Muhtarı İsmail Akdemir , Bayazıtlı Mahalle Muhtarı Ahmet Bolat, Pınarbaşı Mahalle Muhtarı Melek Kazancı, Ekmekçi Mahalle Muhtarı Kemal Suyadal ve Sütçü İmam Mahalle Muhtarları Devlet Çam katıldı.

Mahallelere yapılan hizmetlerin konuşulduğu toplantıda muhtarlar Başkan Okay’a memnuniyetlerini anlattı. Başkan Okay’ın verdiği tüm sözleri yerine getirdiğini belirten mahalle muhtarları, eksik kalan yerlerinde tamamlanması için ekiplerin çalıştığını vurguladı.

Mahallelerinde alt yapı hizmetlerinin tamamlandığını kaydeden mahalle muhtarları, mahallerinin en büyük sorununun kentsel dönüşüm olduğunu aktardı. Bununla ilgili çalışma yapılmasını isteyen mahalle muhtarları, mahallelerin tarihi ve kültürel değerlerinin ön plana çıkarılmasını istedi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da mahalle muhtarlarına bölgenin gelişmesi ve kalkınması için gösterdikleri çabadan dolayı teşekkür etti. Seçim sürecinde ve sonrasında dile getirdikleri tüm sözleri yerine getirdiklerini aktaran Bakan Okay, bundan sonraki süreçte mahallere sosyal ve kültürel hizmetler yapmak için çaba harcayacaklarını anlattı.
Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Yoğun bir yaz dönemi geçirerek bu bölgedeki mahallerimizin bir çok sorununu giderdik. Bizlerin görmediği ve muhtarlarımızın birebir tespit ettiği sorunların çözümü için de gereken adımları attık. Bundan sonraki süreçte mahallelerimize sosyal ve kültürel hizmetler yapacağız. Bu kapsamda mahallelerimizin uygun yerlerine meydanlar, eğitim kursları ve sosyal alanlar yapmaya başladık. Ekiplerimiz bu konuda detaylı ve titiz bir çalışma yürütmektedir. Bu konuda hassasiyet gösteren ve vatandaşa hizmette bizlerin çalışma arkadaşı olan muhtarlarımıza ben bir kez daha teşekkür ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.