DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Okay, “Bu gecelerde imanımızla birlikte dirliğimiz ve birliğimiz de güçleniyor

Son Güncelleme :

08 Nisan 2016 - 10:35

/ kez okundu.
Okay, “Bu gecelerde imanımızla birlikte dirliğimiz ve birliğimiz de güçleniyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, Regaip Kandili nedeniyle Ulu Cami’de namaz sonrası Kandil simidi, çörek ve badem ikram etti. Gecenin anlam ve önemine değinen Başkan Okay, bu gecede yapılan tüm duaların kabul edilmesini diledi.

Sosyal ve kültürel belediyecilikte farkını ortaya koyan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu yöndeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kandil gecelerin de farklı camilerde etkinlikler düzenleyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Regaip Kandili programını Ulu Cami’de gerçekleştirdi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın da katıldığı etkinlikte, namaza gelen vatandaşlara kandil simidi, çörek, meyve suyu ve badem şekeri ikram edildi. Başkan Okay, gecenin faziletine uygun yapılan duaların ardından vatandaşlarla bir araya geldiklerini söyledi.

Regaip Kandili’nin İslam âlemine hayırlar getirmesini dileyen Başkan Okay, “Bu mübarek geceler imanımızı güçlendirirken, birliğimiz ve dirliğimiz de pekiştiriyor” dedi.

Başkan Okay, konuyla ilgili sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Her kandil de olduğu gibi Regaip Kandili’nde de halkımıza bir aradayız. Bu güzel gecelerde Rabbinize vatanımızın birliği ve dirliği için dualar ediyoruz. İslam coğrafyalarının uğradığı zulümlerin bitmesi ve bu coğrafyaların yeniden huzura kavuşması için dua ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Tarihi dokusuyla ayrı bir öneme ve güzelliğe sahiptir. İbadetimizin ardından vatandaşlarımızla bir araya geldik ve ikramları bulunduk. Ben bu vesileyle Regaip Kandilinizin hayırlara vesile olmasını ve İslam coğrafyasına huzur getirmesini diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.