DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.797 -0.336
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

OKAY ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

12 Mayıs 2015 - 8:01

/ kez okundu.
OKAY ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 10 Mayıs anneler günü nedeniyle belediyede çalışan, Ak Parti İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları’nda görevli annelerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Okay, “Cennet annelerin ayakları altındadır” hadisini hatırlatarak anneye verilmesi gereken önemi ve değeri bir kez daha hatırlattı.

Çamlıca restoranda düzenlenen akşam yemeğine Ak Parti İl Kadın Kolları, İlçe Kadın Kolları ve belediye çalışanlarının yanı sıra, Belediye Meclisi’nde görevli bayan meclis üyeleri de katıldı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, katılımcılara çiçek dağıtarak anneler günü kutlayarak bir konuşma yaptı. Başkan Okay, “Cennet annelerin ayakları altındadır.’ hadisi şerifle; yüce dinimiz anneyi cennette yüce bir noktaya oturtmuştur. Zira, bize göre anne sahip olduğumuz değerlerin aktarımında aile mektebinin öğretmenidir. Sabır ve merhamet kaynağıdır. Anne sosyal örüntümüzün mimarı, ruh desenimizin yapı ustasıdır” diyerek başladığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“Anne; derin sezgiyle, bilge duruşuyla temel ve esastır. Bir kültürün yaşaması ve devamında sigorta işlevi gören gücün adı annedir. Bu denli kıymetli ve saygın kabul ettiğimiz annelerimizin sende bir gün hatırlamakla haklarını ödeyemeyeceğimiz muhakkak. Onlara sunacağımız dünyada, özellikle bizim coğrafyamızda sürekli barış ve huzur olmalıdır.”

Hayır dualarını eksik etmeyen ve her konuda kendisinden önce evladını düşünen annelere her türlü hizmetin az olacağını aktararak şunları söyledi:

“Savaş ve gözyaşının olmadığı bir geleceğe yapacağımız yatırımların esin kaynağı yine anneler olacaktır. Barış ve kardeşlik de yine en büyük destekçimiz anneler olacaktır. Çok kıymetli annelerimiz; Dulkadiroğlu Belediyemiz sadece sizlere kapılarını değil, kalbini de sonuna kadar açık tutmaktadır. Dilek ve dualarınıza talip bir duruş ile, tüm annelerimizin anneler gününü şahsım ve belediyemiz adına kutluyorum”

NST_7711 NST_7833 NST_7632 NST_7676

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.