DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

Son Güncelleme :

24 Kasım 2016 - 12:56

/ kez okundu.
ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programı coşkuyla kutlandı.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlenen öğretmenler günü programı coşkuyla başladı. Öğrencilerin hazırladığı özel sunumlarla renklenen programda Dulkadiroğlu Belediyesi çeşitli alanlarda düzenlenen yarışmalara ödül verdi. İl Milli Eğitim Müdürülüğü tarafından Atatürk Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan tören, TOBB Fen Lisesi tarafından hazırlanan etkinliklerle Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde devam etti. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, törende yaptığı konuşmada, bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. İnsanı merkeze alan, sevgiyi, adaleti, ahlakı, başkası için yaşamayı bir erdem olarak vermenin çabası ve gayreti içerisinde bulunduklarını kaydeden Akkurt, “Eğer bunları yapamazsak 15 Temmuz’da yaşadığımız gibi aklını kiraya veren ve devlette paralel bir yapılanma içerisinde giren insanların birbirinin askeri olmasının önünde geçemeyeceğimizi ve bunun tüm sorumluluğunun tüm ağırlığını üzerimizde olacağını ifade etmek istiyorum.” diye konuştu. Törende, adaylığı kaldırılan öğretmenler yemin etti. Öğretmenler günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hazırladığı hediyeler verildi. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 24 Kasım öğretmenler gününü kutlayarak dereceye giren öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Programa, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Garnizon Komutanı Bayram Ölçücüoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Dulkakiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz ve Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.