DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖĞRENCİLERİN FİNALLİ OLMA HEYACANI

Son Güncelleme :

28 Şubat 2017 - 14:01

/ kez okundu.
ÖĞRENCİLERİN FİNALLİ OLMA HEYACANI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Özel Final Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Özel Final Temel Liseleri 2017-2018 Eğitim-Öğretim sezonu öncesinde tüm ülkede eş zamanlı olarak düzey belirleme, okula kabul sınavı gerçekleştirdi.

Özel Final Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren, Özel final Temel liseleri, Türkiye genelindeki tüm şubelerinde eş zamanlı olarak düzey belirleme, okula kabul sınavı düzenleyerek öğrencilere finalli olma imkânı sundu. Aynı zamanda da ilimiz Özel Final Temel Lisesinde gerçekleştirilen düzey belirleme sınavına Kahramanmaraşlı öğrenciler de yoğun ilgi gösterdi.

Sınav hakkında açıklamada bulunan Özel Final Temel Lisesi Müdürü İbrahim Gülsu, başarılı bir sınav organizasyonu yaptıklarını ve sınavın uygulanmasında emeği geçen tüm personele teşekkür ederek, sınava gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.

 Okul Müdürü Gülsu , “Sınavı sabah iki, öğle sonu iki seans olmak üzere dört seans olarak uyguladık. Yoğun ilgiden dolayı tüm anne babalara ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum dedi.”

Gülsu, “Final Eğitim Kurumları olarak yıllardır geleneksel hale getirdiğimiz bu sınavla aynı zamanda dar gelirli öğrencilere de Final Eğitim Kurumlarında eğitim alma imkânı sunuyoruz, inşallah bu sınav çocuklarımız ve ilimiz için hayra vesile olur.” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.