DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öğrencilerden huzurevi sakinlerine saç bakımı

Son Güncelleme :

20 Kasım 2019 - 8:43

/ kez okundu.
Öğrencilerden huzurevi sakinlerine saç bakımı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Elbistan Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitim gören berberlik ve kuaförlük öğrencileri, huzurevinde kalan vatandaşları tıraş edip, bakımlarını yaptı.

Ara tatil etkinliği kapsamında, müdür yardımcısı Ali Çam ve kuaförlük bölümü öğretmenleri Figen Kara ve Sibel Küçükler ile Nuri Taphasanoğlu Huzurevini ziyaret eden öğrenciler tarafından huzurevi sakinlerinin saç kesimi ve cilt bakımı yapıldı.

Öğrencilerle ara tatili değerlendirmek için huzurevindeki yaşlı vatandaşları ziyaret ettiklerini ifade eden etkinlikten sorumlu müdür yardımcısı Ali Çam, kalabalık bir öğrenci grubuyla huzurevini ziyaret ettiklerini söyledi.

Bu hizmetin bir şenlik havasında geçtiğini dile getiren Çam, “Bir yandan saç tıraşları yapılırken, diğer yandan cilt bakımlarını yaptık. Bazı öğrencilerimiz de saç çalıp türkü söyleyerek etkinliğe ayrı bir hava kattı. Onları mutlu etmeye çalıştık. Etkinliğe katılan öğrencilerimize ve huzurevi idarecilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dişe konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.