DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öğrencilerden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek

Son Güncelleme :

06 Mart 2020 - 7:27

/ kez okundu.
Öğrencilerden Bahar Kalkanı Harekatı’na destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Şehit Niyazi Ergüven İlkokulu Öğretmeni Mehmet Kama, İdlib şehitlerinin isimlerinin yazıldığı kağıtları öğrencilere dağıttı. Kama, daha sonra şehitler için yoklama aldı. Öğretmenlerinin şehitlerin isimlerini tek tek okuması üzerine öğrenciler de “burada” diyerek karşılık verdi.

Daha sonra İstiklal Marşı’nı okuyan öğrenciler, okulun bahçesinde koreografiyle “İdlib” yazıp Türk bayrağı açtı. Etkinlikte tüm şehitler için dua edildi.

Okulu Müdürü Abdullah Ergüven, yaptığı açıklamada, düzenledikleri etkinlikle şehitleri bir kez daha yad ettiklerini söyledi.

Öğrencileri ve öğretmenini kutlayan Ergüven, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ordumuzu Allah’ım her daim muzaffer eylesin. Tüm şehitlerimizin mekanları cennet olsun inşallah.” dedi.

Öğretmen Mehmet Kama da öğretmen ve öğrenciler olarak İdlib’deki hain saldırıya sessiz kalmayarak böyle bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek kahraman şehitlere Allah’tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.