SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Öğrenciler bu kışta üşümeyecek

Son Güncelleme :

27 Ekim 2015 - 7:37

/ kez okundu.
Öğrenciler bu kışta üşümeyecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) İşbirliği ile Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık ilçelerinde toplam 860 öğrenciye kışlık bot ve kaban yardımında bulunuldu.

 

Kentte bine yakın işletme ile ilk on ekonomi olma yolunda ilerleyen Kahramanmaraş, sosyal dokusunu da koruyor.  Türkiye Odalar Borsalar Birliği ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının başlattığı yardım kampanyası hız kesmeden devam ediyor. 3 ilçede belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık bot ve kaban yardımında bulunulacak.

Onikişubat İlçe Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çolakkadı ve beraberindeki heyet, KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak ile FürkanBayazıt’tan öğrencilere gidecek malzemeleri teslim aldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye alanında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Toprak: “Ülkemizin geleceklerine yarınlarına gerek okul yaptırarak gerek ise bu tip yardımlar ile hizmet ediyoruz. Yardımlarımız hız kesmeden artarak devam edecek. Geleceğin mühendisleri ve geleceğim mimarları bu okullardan çıkacak” dedi.

KMTSO Yönetim Kurulu Üyesi FürkanBayazıt: “ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla her yıl oda olarak yaptığımız eğitim giyim yardımı programı ile ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın nitelikli bireyler olarak yetiştirilmelerine destek olmaya çalışmaktadır” dedi.

IMG_0877 IMG_0900 IMG_0906

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER