DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.126.192 2.402
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖĞRENCİ VE VELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2015 - 8:45

/ kez okundu.
ÖĞRENCİ VE VELİLERLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Bu sene ilkini düzenlediklerini söyleyen AÇI Temel Lisesi yöneticileri bunu geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini ifade ettiler.

Geniş katılımın olduğu iftar yemeğinde öğrenciler, veliler ve öğretmenler AÇI Lisesi önünde hazırlanan iftar sofrasında beraber olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lise Müdürü Murat GEMCİ mübarek Ramazan ayında iki mutluluğu birden yaşıyoruz. Hem Ramazanın verdiği mutluluk hem de Kahramanmaraş’ta ilk Temel Lise açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Gemci ; Geçmişten gelen tecrübemizi okulla birleştirerek Kahramanmaraş’ın eğitim öğretimine önemli destek vereceklerini, ayrıca TEOG sonucunda Lise 1’e başlayacak olan öğrencilerin de AÇI Lisesine rahatlıkla kayıt yaptırarak kaliteli eğitimden faydalanma fırsatı tanıdıklarını belirtti.

Gemci ;AÇI Lisesi sınıf mevcutlarının 18-19 kişilik vip sınıflar olduğunu ve bununda öğrenme kalitesini artırdığınısöyledi.

Gemci ; Ramazan ayının Müslüman alemine ve Kahramanmaraş’a hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.