DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÖÇAL VE ŞULE ÜNAL’DAN ELBİSTAN’A ZİYARET

Son Güncelleme :

26 Şubat 2019 - 15:18

/ kez okundu.
ÖÇAL VE ŞULE ÜNAL’DAN ELBİSTAN’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın eşi Şule Ünal, Elbistanda bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerimlerine sayılı günler kala sahalara inerek vatandaşlarla birebir görüşen AK Kahramanmaraş Milletvekilleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın eşi Şule Ünal, AK Parti Elbistan Belediye Başkan Adayı Mehmet Gürbüz ve AK Parti Elbistan İlçe Teşkilatı, Elbistan’daki seçmenlerle bir araya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Elbistan Merkezde çat kapı ziyaretler gerçekleştiren heyet, daha sonra Elbistan Gençlik Merkezi’nde Engelli Meslek kurslarını ziyaret etti. Sonraki durağında ise Elbistan meydanında vatandaşlarla bir araya gelen parti teşkilatı, ilçe halkına tatlı ikramında bulundu. Vatandaşlara yönelik gezilerini sürdüren heyetin bir sonra ki durağı ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda bir takım toplantı yapan program dahilindeki heyet, KOSGEB destekli çalışan bayanlarla ikili istişarelerde bulundu. Son olarak Elbistan Belediyesini ziyaret eden Parti mensupları ve Öçal, Belediye Başkanı Ahmet Tıraş’a çalışamalarında başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.