DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Nurhak İlçesinde’ki Hizmetler ve Sorunları

Son Güncelleme :

22 Aralık 2015 - 16:16

/ kez okundu.
Nurhak İlçesinde’ki Hizmetler ve Sorunları
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başkan AKKUŞ Bir Konu Bir  Konuğa Konuk  Oldu.

Nurhak Belediye Başkanı Avukat  Ahmet AKKUŞ Kahramanmaraş’ın  ilk ve tek prodüksiyon şirketi olan Filozof Medya Prodüksiyon Ajans Tarafından haberim için Hazırlanan Bir Konu Bir Konuk Poyramın Bu Haftaki Konuğu oldu.

Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarından birisi olan prodüksiyon  hizmetleri Kapsamında kurulanan Filozof Medya  kurulduğu günden bugüne birçok projeye imzasını attı, Yaklaşık iki ay önce Başlayan bir konuk bir konuk Programı haberim46 ile  soysal Medya Üzerinden İzleyicileri ile buluşuyor.

bir konu bir Konuk Programı Bu Hafta Nurhak belediye Başkanı avukat Ahmet Akkuş’u Konuk ediyor.

Bir Konu Bir Konuk Programında  İbrahim Baykut’un sorularını yanıtlayan Başkan Akkuş , Nurhak İlçesinde   Yapılan Hizmetleri ve İlçe Sorunlarını Anlatıyor Sosyal ve Kültürel belediyecilik anlamında bir çok Başarıya İmza atan Başkan Akkuş  , 3 dönemdir  Nurhak Belediye Başkanlığı görevini Yürütmekte .

Yaptığı belediye Başkanlığı görevindeki tüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Filozof Medya Prodüksiyon Ajans Tarafından Hazırlanan  Başkan Akkuş’un Konuk olduğu Bir Konu Bir Konuk Programını www.haberim46.com internet adresinden İzleye bilirsiniz .

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.