DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

NİLDEN BAYAZIT POSTALCI KENDİNİ TANITTI

Son Güncelleme :

10 Nisan 2015 - 12:05

/ kez okundu.
NİLDEN BAYAZIT POSTALCI KENDİNİ TANITTI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Postalcı: “Hayatımın En Mutlu Günü” Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı A.Nilden Beyazıt Postalcı, Partisinin kendisini Kahramanmaraş’tan Aday göstermesini “Hayatımın En Mutlu Günü” diyerek yorumladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı A.Nilden Beyazıt Postalcı, Partisinin kendisini Kahramanmaraş’tan Aday göstermesini “Hayatımın En Mutlu Günü” diyerek yorumladı. Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında Basın Mensuplarıyla bir araya gelen ve kendisini tanıtan Postalcı’nın CV’side hayli geniş. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kongresinde büyük çalışmalara imza atarak Genelbaşkan Yardımcılığına göz kırpan Nilden Beyazıt Postalcı Kadın Kontenjanına takıldığını belirterek, “Partime çok hizmet ettim ve bugünlere gelmemde çok büyük katkısı var. Benden istenen şimdiki görev ise partime ve Doğduğum şehir olan Memleketim Kahramanmaraş’a hizmet etmek” dedi.

 

Nilden Beyazıt Postalcı Kimdir

Kadıköy Anadolu Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı’ nı bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi’nde Tomris Uyar’dan yaratıcı yazarlık, Yavuzer Çetinkaya’dan sinematografi, Prof. Oya Başak’dan drama ve kurgu dersleri aldı. A.B.D ‘de iletişim alanında yüksek lisans yaptı. Uzun süre yayıncılık ve çeşitli üniversitelerde öğretim görevliliği yaptı. Yeditepe Üniversitesi, Kültür Üniversitesi ve sonrasında Boğaziçi Üniversitesi’nde siyaset iletişimi dersleri verdi.

 

Op. Dr Ziya Postalcı ile evli. Zeynep ve Tuna adlarında iki çocuğu var. Üniversite ve Parti çalışmalarının dışında Sarıyer’de kurucusu olduğu M.E.B’e bağlı bir anaokulu var. Bir düşünce platformu olarak kurulan Toplumcu Düşünce Enstitüsü’nün yönetim kurulu üyeliği ve aynı zamanda KA-DER (Kadın Adayları Destekleme Derneği) üyeliği bulunmaktadır. Önemli siyasi çalışmalara imza atan Kuzey Platformu kurucularından Nilden Bayazıt Postalcı 1. Siyaset Arenasında kadın Konferansı gerçekleştirmiş ve Amerikalı Demokrat Partili Millet Vekili ve aktivist Marjorie Margolies Kadın ve Politika-Global Bakış konulu sunumu ve Womens Campaign International dünya direktörü Cathleen Zucharis ile birlikte çalışmalar yaptı. Postalcı 30 Mart Yerel Seçimlerinde, İstanbul Adalar Belediye Başkan Aday Adaylığı’nda bulunmuştu.

DSCF2187 DSCF2188 DSCF2191

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.