DOLAR 32,5788 % 0.18
EURO 34,9248 % 0.69
GRAM ALTIN 2.441,33 % 0,35
ÇEYREK A. 3.991,57 % 0,35
BITCOIN 66.699,99 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Nilden Bayazıt Kadınlarla Bir Araya Geldi

Son Güncelleme :

23 Nisan 2015 - 13:41

/ kez okundu.
Nilden Bayazıt Kadınlarla Bir Araya Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt Postalcı’nın seçim çalışmaları ile ilgili haber altta bilgilerinize sunulmuştur.

İyi çalışmalar.

Bayazıt kadınlarla bir araya geldi

CHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Nilden Bayazıt Arslanbey’de kadınlarla bir araya geldi.

Milletvekili adayı Nilden Bayazıt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kahramanmaraş’ın sivil toplum örgütlerini tek tek gezen Bayazıt, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ile başladığı günlük ziyaretlerine, Esnaf Sanatkarlar Odası ve Makine Mühendisleri Odası ziyaretleri ile sürdürdü.

CHP’li Bayazıt akşam ise Arslanbey’de ev ziyaretleri yaparak kadınlara CHP iktidarında elde edecekleri kazanımları anlattı. Genel Merkezde aile ve sosyal politikalar ile ilgili proje üreten Nilden Bayazıt, kadınlara aile sigortası ile elde edecekleri kazanç ile ilgili bilgi verdi. Kadınların yoğun ilgisi ile karşılaşan Bayazıt, “İktidarın yolu kadınlardan geçer, biz kadınlarımızı ikna edebilirsek Kahramanmaraş’ta ve Türkiye’de iktidar oluruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.