DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

NFK’DA MUSİKİ ŞÖLENİ

Son Güncelleme :

30 Mart 2015 - 9:19

/ kez okundu.
NFK’DA MUSİKİ ŞÖLENİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Zekai Bilgen Musiki ve Kültür Derneği tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde verilen Türk Sanat Musikisi konseri büyüledi.

29/03/2015

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçe Belediyesi’nin sosyal ve kültürel aktiviteleri devam ediyor. Onikişubat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organizesiyle Zekai Bilgen Musiki ve Kültür Derneği korosu tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Musikisi Konseri düzenlendi.

Şef Zekai Bilgen idaresinde solistler ve koro tarafından seslendirilen birbirinden güzel sanat müziği eserleri, Kahramanmaraşlılara musiki dolu bir gece yaşattı. Gecede konuşan Bilgen, katkılarından dolayı Onikişubat Belediyesi’ne teşekkür ederek, şöyle konuştu:

“Bizler musikiye gönül veren insanlar olarak Türk Sanat Müziğimizi gençlerimize sevdirmeye ve geleceğe taşımaya gayret ediyoruz. Gerçekten bunu yapmak çok zor. Bu nedenle hepimize ciddi görevler düşüyor. Dolayısıyla bugünkü konserimize katkı sağlayan Onikişubat Belediyemize ve saygıdeğer Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür ediyoruz. İnşallah sizlerin de desteğiyle musikimizi sevdirmeye, sizlerle beraber olmaya devam edeceğiz.”

Güzel bir konser icra eden koro ve şef Zekai Bilgen’e teşekkür eden Başkan Mahçiçek ise çiçek takdiminde bulundu. Konsere katkılarından dolayı dernek üyelerince hazırlanan plaket ise Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer tarafından Başkan Mahçiçek’e verildi.

Konsere, Garnizon Komutanı Albay Kerim Acar, Vali Yardımcısı Ahmet Turgay İmamgiller, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Yoğurt ve yüzlerce sanatsever Kahramanmaraşlı katıldı. Konser, tüm katılımcıların birlikte seslendirdiği “Gemim Gidiyor Baştan” adlı eserle son buldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.