DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Nevzat Pakdil Deveci’yi Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

30 Ocak 2016 - 8:44

/ kez okundu.
Nevzat Pakdil Deveci’yi Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

TBBM eski Başkanvekili ve Kahramanmaraş eski Milletvekili Nevzat Pakdil, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’yi ziyaret etti.

  1. ve 23. dönem TBMM Başkanvekili; 22., 23. ve 24. dönem Adalet ve Kalkınma Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil Üniversitemiz Rektörü Deveci’yi Rektörlük Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Rektör Deveci’den Üniversitede yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi alan Pakdil, Kahramanmaraş’ın gelişimine ve ilerlemesine ön ayak olan Üniversitenin her alanda desteklenmeye değer olduğunu belirterek, bu manada üzerlerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kahramanmaraş’a büyük hizmetleri olan Nevzat Pakdil’in bürokratik tecrübe ve deneyimlerinin Üniversite ve şehir açısından çok önemli olduğunu ifade etti. Rektör Deveci, “Sayın Vekilimizin öneri ve tecrübelerinden istifade etmekten onur duyarız.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda TBMM eski Başkanvekili Nevzat Pakdil Rektör Deveci’yemisafirperverliği için teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.