DOLAR 32,5895 % 0.28
EURO 34,7718 % 0.05
GRAM ALTIN 2.489,90 % 0,22
ÇEYREK A. 4.070,99 % 0,22
BITCOIN 2.076.063 3.493
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

NECATİ OKAY’DAN DOWN SENDROMLULAR FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

20 Mart 2022 - 14:48

/ kez okundu.
NECATİ OKAY’DAN DOWN SENDROMLULAR FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Down Sendromlular Farkındalık günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Okay, “Down sendromlu evlatlarımız bizler için çok önemlidir, onların sevinci ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yaparız” dedi.

Başkan Okay, 21 Mart Down Sendromlular Farkındalık Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: “Hoş görüsü ve sevgisi sonsuz olan bir topluma sahibiz. Bu sebeple özel gereksinim duyan yavrularımızın bu toplum içerisinde büyük bir sevgiye sahip olduğunu belirtmek istiyorum. Down sendromlu yavrularımızın toplum içerisinde sevgiyi ve mutluluğu temsil ettiğini de ayrıca belirtmek istiyorum. Güler yüzleri ve sevgiyi arayan gözleriyle toplum içerisinde büyük bir fark yaratmaktalar. Onların sevgisi çok büyüktür. Bizler de onları seviyor ve onların daha güzel bir hayat sürmeleri adına elimizden geleni yapıyoruz. Her zaman onların ve ailelerinin yanında olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Down sendromlu kardeşlerime ve kıymetli ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Onlar farkındalıklarıyla tüm dünyamızı güzelleştiriyor ve zenginleştiriyorlar.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.