DOLAR 32,5949 % 0.37
EURO 34,7339 % -0.05
GRAM ALTIN 2.494,34 % 0,40
ÇEYREK A. 4.078,25 % 0,40
BITCOIN 2.026.923 0.908
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mustafa ve Cana evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı.

Son Güncelleme :

25 Eylül 2019 - 16:06

/ kez okundu.
Mustafa ve Cana evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandı.
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kuyumcu camiasından Bilal Burun’un oğlu Ziraat Mühendisi Mustafa Burun ile DSİ’den Emekli Bekir Aktemur’un kızı Gıda Mühendisi Cana Aktemur evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

24 Eylül akşamı Eczacılar Odası Lokalinde düzenlenen nişan töreni genç çiftin, Ayla Dikmen’in Sensiz Yaşamam şarkısı eşliğinde muhteşem dansları ile başladı.

Genç çifti, bu mutlu günlerinde akraba, dost ve arkadaşlarının yalnız bırakmadığı törende, nişan yüzüklerini iki ailenin de büyük dedeleri taktı. Dualar eşliğinde takılan yüzüklerin ardından konuklar gönlünce eğlendi.

Aşklarını nişan töreni ile ilan eden Mustafa ve Cana kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür ettiler.

Damadın ebeveynleri Bilal ve Ayşe Burun, biricik oğullarının evliliğe giden yolda ilk adımı atmasının mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını ifade ederek: “Oğlumuz sevdiği ile bu gün evlilik yolunda ilk adımı attı. Bir kızımız daha oldu. Nişanları hayırlara vesile olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah” dediler ve katılan konuklara teşekkür ettiler.

Gelinin ebeveynleri Bekir ve Nazmiye Aktemur da, genç çifte mutluklalar dileyerek: “Her anne babanın en büyük arzusudur evlatlarının mutluluğunu görmek. Bugün kızımın nişan törenini gerçekleştirdik. İnşallah çok mutlu olurlar, Allah tamamına erdirsin diyoruz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dediler.

Özgür Haber Ailesi olarak bizler de, birbirine çok yakışan genç çiftimizi tebrik ediyor, Allah tamamına erdirsin diyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.