DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mustafa Kamalak, Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

28 Ekim 2015 - 7:21

/ kez okundu.
Mustafa Kamalak, Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kamalak, seçim çalışmaları kapsamında partisince Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, SP’nin seçim çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Bir hesap gününün olduğunu belirten Kamalak, “Orada da emin olun sözlerimizi tasdik etmekle beraber eğri yola gidenlerin yakasından yapışırız o zaman. Bizim zorumuz ne? İstanbul’dan kalkmışım Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana ve Van koşuşturuyoruz niye? Bu Müslümanlar bu duruma müstehak değil diyoruz. Bunların yeri daha yüksek olmalı. Gittiğiniz yol yanlıştır demek zorundayım.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak (sol 4), partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığınca seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. (İsmail Hakkı  Demir - Anadolu Ajansı)

Bunu söylüyoruz. Bunları dediğimiz için de bir kısım çevreler kızıyor” dedi. Kahramanmaraş’ta Sütçü İmam’ın, Fransız askerlerine karşı koymasına değinen Kamalak, “Allah rahmet eylesin Sütçü İmam hamamdan çıkan Türk kadınlarına Fransız askerleri musallat olduğu vakit tabancasını çıkartıyor, ‘Maraş bize mezar olmadan düşmana gülizar olmaz’ diyordu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak (sağ 4), partisinin Kahramanmaraş İl Başkanlığınca seçim çalışmaları kapsamında Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Kamalak, burada partisinin milletvekili adaylarını tanıttı. (İsmail Hakkı  Demir - Anadolu Ajansı)

Ey Sütçü İmam’ın torunları öldünüz mü yahu? Eğer bu ülkenin tarlalarına, dağlarına ve ovalarına ABD şunlar bunlar hükmedecekse niçin cuma namazı kılıyorsunuz o zaman Rıdvan Hoca’nın suçu neydi. Arazimize, dağlarımıza ve ovalarımıza sahip çıkmak durumundayız. Sahip çıkmak öyle NATO’ya destek vermekle olmaz. Oralarda milli iradeyi yansıtabiliyorsak ancak öyle olabilir” diye konuştu.

Bugün belirli çevrelerin millet kesesini kendi özel kesesi gibi gördüğünü ileri süren Kamalak, 78 milyonun yaklaşık 500 aileye çalıştığını, diğerleri kıt kanat geçindiğini kaydetti. Partilerinin hazırladığı birçok projenin şimdi başka partilerce kullanıldığını ifade eden Kamalak, “16 yıl önce vadedilen projelerimiz, Mehmet Bekaroğlu CHP’ye geçti ya kendi seçim beyannameleriymiş gibi vatandaşa anlatılıyor.

Örnek emekliye 2 maaş ikramiye 16 yıl önce bizim fikrimizdi, şimdi CHP kullanıyor” değerlendirmesinde bulundu. Kamalak, konuşmaların ardından partisinin Kahramanmaraş milletvekili adaylarını tanıttı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.