DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.108.606 -1.236
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Murat Aras, Resmi Başvurusunu Yaptı

Son Güncelleme :

20 Şubat 2015 - 10:15

/ kez okundu.
Murat Aras, Resmi Başvurusunu Yaptı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Murat Aras, Resmi Başvurusunu Yaptı

Ak Parti’den milletvekili aday adayı olan Murat Aras resmi başvurunu yaptı.

Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Bahtiyar Murat Aras, parti binasında düzenlenen programla resmi başvurusunu yaptı.

 

Devlete hizmet parti gözetmeksizin yapılır

Parti binasında seçmene seslenen Aras, milletvekili aday adayı olmaktaki amacının gurur duyduğu hemşerilerine en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirtti.

Şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için bu yola çıktık diyen Aras, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Siz değerli hemşerilerimizi temsil etmek şereflerin en büyüğüdür. Sizleri hiçbir şekilde mahcup etmeyeceğiz. Milletvekilliği ne demek?  Ben 25 yıllık siyaset hayatımda çok iyi biliyorum. 25 yıllık siyasi hayatımda kendi hayatımda çalıştım. Bilimsel hayatımda çalıştım. Siyasetçi de vazgeçilmez olan insan sevgisidir. İnsanı sevmeyen insan siyasetçi olamaz. Ben hiçbir zaman hiç kimseye ayrımcılık ırkçılık yapmadım. Irkçılık yapmak aciz insanların işidir. Bu can bu bedende olduğu sürece bu davadan vazgeçmeyeceğiz. Ülkemin geleceğiyle ilgili sürekli çalıştım. Devlete hizmet parti gözetmeksizin yapılır.  Sizler devletinize nerde olsa hizmet etmek zorundasınız.” Dedi.

 

Milletvekilliği ya istiklal ya ölüm diyen ruhudur

 

Çalışmalarımıza ve araştırmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.  Bu amaçla İslam mezhepleri üzerine çalışma yürütüyorum. Ve Türkiye, İran ilişkileri üzerine çalışmalar yaptığını belitlen Aras, “Değerli kardeşlerim bugün karşınıza milletvekili aday adayı olmak için çıktık. Milletvekili esaret zincirini kırmış kahramanlar demektir. Milletvekili ya istiklal ya ölüm diyen ruhudur. Ben bu ruhu temsil etmek için aday olmak istiyorum. Değerli genel başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi yeniden kuva-yi milliye ruhunu ayaklandırmak için aday adayıyım. Bazı devletler zulümden ve savaşta nemalanırlar. Ama bizim devletimiz nerde biz mazlum varsa orada olmuştur.  Girdiği her yere refah getirmiştir. Bazı milletler vardır ki barış getireceğim diye girdiği yerlerde bir enkaz bırakmıştır. Ama benim milletim kendine silah sıkana bile bağrına basmıştır. Ben bu millete hizmet etmekten gurur duyuyorum. Ben bir Türk milletine mensup olmaktan şeref duyuyorum. Siyasette herkesin bir amacı bir beklentisi vardır. Benim 21 yaşında başladığım siyaset hayatımda tek bir amacım var. Bu millete tecrübelerimi katarak hizmet etmektir. Ve bu milletin sesi olmak için yola çıktık. İnşallah bize bu yetkiyi verirseniz sizleri en iyi şekilde temsil etmeye söz veriyor yemin ediyorum.”Diye kaydetti.

1 2 3 4 5 6

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.