DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Muhtarından Erantepli’ye hayırlı olsun ziyareti

Son Güncelleme :

10 Kasım 2016 - 14:52

/ kez okundu.
Muhtarından Erantepli’ye hayırlı olsun ziyareti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Onikişubat Belediyesi Meclisi üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Muharrem Erantepli, bir süredir ara verdiği eğitim çalışmalarına Hayat Akademi Kurucusu olarak yeniden başladı.

Hayat Akademi Kurucusu Muharrem Erantepli, 16 Mahalle Muhtarının hayırlı olsun ziyaretinden sonra yaptığı açıklamada şunları belirtti; “Onikişubat ilçesindeki Muhtar arkadaşlar, Hayat Akademisi’ni Kahramanmaraş’a kazandırdığımız için ve bir süredir eğitim hayatına ara verdikten sonra tekrar eğitim e katkı yapmaya başladığımız için, hayırlı olsun ziyaretimize geldiler. Bu ziyarette hem Kahramanmaraş’ın eğitim meselesini, hem de muhtarlarımızın sorunlarını konuştuk. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak muhtarların sorunlarına katkıda bulunacağımızı ifade ettik. Muhtarlarımızda Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ettiler. Mahallelerindeki eksikliklerle ilgili bilgiler verdiler. Bizde bunları not aldık. İlgili yerlere bu sorunları ileteceğiz. Muhtarlarımızın sorunlarının çözümüne katkıda bulunacağız inşallah” dedi.

Erantepli; “Bize hayırlı olsun ziyaretine gelen Onikişubat ilçemizde bulunan 16 Mahalle muhtarlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizler Kahramanmaraş için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.