DOLAR 32,5728 % 0.09
EURO 35,0382 % 0.55
GRAM ALTIN 2.432,79 % 0,40
ÇEYREK A. 3.977,61 % 0,40
BITCOIN 64.294,02 -3.737
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Çarşısı Tamamlanıyor

Son Güncelleme :

11 Nisan 2023 - 13:09

/ kez okundu.
Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Çarşısı Tamamlanıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Üngüt Mahallesi’ne inşa edilen ve 150 prefabrik iş yerinden oluşan muhasebeciler ve mali müşavirler çarşısında alt ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması ve depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun gayret gösteren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, geçici barınma merkezi ve esnaf çarşılarında da çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, Onikişubat ilçesi Üngüt Mahallesi’nde 150 konteyner iş yerinden oluşan muhasebeciler ve mali müşavirler çarşısında alt ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Bölgede sürdürülen altyapı imalatları ve konteyner kurulumlarının tamamlanmasının ardından asfalt uygulamalarına başlanacak. Hummalı bir şekilde devam eden çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasıyla Muhasebeciler ve Mali Müşavirler çarşısının hizmete alınması hedefleniyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.