DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MUHASEBECİLER ODASINDAN BAŞKAN OKAY’A ZİYARET

Son Güncelleme :

04 Mart 2015 - 16:19

/ kez okundu.
MUHASEBECİLER ODASINDAN BAŞKAN OKAY’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler haftası sebebiyle Başkan Okay’ı ziyaret etti.

Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler haftasını bir dizi etkinlikle kutlayan Kahramanmaraş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası, bu kapsamda Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi’ne de bir ziyarette bulundu.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamında ziyaret eden heyet adına konuşan Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Arif Şen, Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler haftası etkinlikleri hakkında Başkan Okay’a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Okay, Kahramanmaraş Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası Başkanı Arif Şen ve Yönetim Kurulu üyelerinin haftalarını kutlayarak teşekkür etti.

Heyet, haftanın önemine dair sohbetin ardından Başkan Okay’la hatıra fotoğrafı çektirerek ziyareti sonlandırdı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.