DOLAR 32,5144 % -0.11
EURO 34,7895 % -0.24
GRAM ALTIN 2.428,55 % -0,06
ÇEYREK A. 3.970,68 % -0,06
BITCOIN 66.353,02 0.33
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Muharrem İnce Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

11 Mart 2022 - 22:29

/ kez okundu.
Muharrem İnce Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Acilen bir hal yasası, su yasası çıkarmak gerekiyor. Tarla ile market arasındaki fark dört katına çıkmış. Tarlada bir lira markette dört lira.” dedi.

Partisinin İl Başkanlığının açılış törenine katılmak üzere Kahramanmaraş’a gelen İnce, otobüsle şehir turu attıktan sonra bir otelde basın mensuplarıyla buluştu.

İnce, Türkiye’nin su ve tarım bakımından önemli bir coğrafyada olduğunu belirterek uygulanan yanlış politikalar nedeniyle bazı ürünleri ithal etmek zorunda kaldığını savundu.

Partisinin su ve tarım alanında hazırladığı projeyi istenmesi halinde paylaşmaya hazır olduklarını dile getiren İnce, iktidar ve muhalefetin sorunları çözebileceğine inanmadığını söyledi.

İnce, “Birisi ‘stokçular’ diyor, öbürü marketlere mektup yazıyor. Aralarında hiç fark yok. Acilen bir hal yasası, su yasası çıkarmak gerekiyor. Tarla ile market arasındaki fark dört katına çıkmış. Tarlada bir lira markette dört lira. Tarımda çalışanları desteklemeliyiz.” dedi.

Muharrem İnce, daha sonra partisinin Trabzon Caddesi’ndeki İl Başkanlığının açılışını gerçekleştirdi, esnafı ziyaret etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.