DOLAR 32,4513 % 0.12
EURO 34,5120 % 0.03
GRAM ALTIN 2.468,02 % -0,61
ÇEYREK A. 4.035,21 % -0,61
BITCOIN 2.115.166 -5.238
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MÜDÜRLER’DEN HOŞ GÖRÜ VE BİRLİK SOFRASI

Son Güncelleme :

03 Haziran 2019 - 6:31

/ kez okundu.
MÜDÜRLER’DEN HOŞ GÖRÜ VE BİRLİK SOFRASI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu yılda geleneği bozmadı ve aile üyelerini iftar sofrasında buluşturdu. Tekir’de düzenlenen iftar programına yediden yetmişe yoğun bir katılım sağlandı.

Aile üyelerini bir araya getirmek ve gelecek nesillere kültür aşılamak amacıyla kurulan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bu yıl da Ramazan ayında sevgi, hoşgörü ve birlik sofrası kurdu.

Tekir Ortaokul bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Köseli ve Tekir mahallelerinden yoğun bir katılım gerçekleşti.

Programda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Av. Celal Kara, kuruluşunun 3’üncü yılında derneğin kuruluş amacını en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi. Genç nesillerin derneğin faaliyetlerine eksiksiz katıldığını hatırlatan Başkan Kara, bu noktada amaçladıkları düşüncenin hasıl olduğunu dile getirdi.

Programa yoğun ilgi gösteren tüm aile üyelerine teşekkür eden Başkan Kara, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “ Müdürler sülalesi olarak köklerimizin dayandığı bu güzel topraklarda sizlerle birlikte olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu mübarek Ramazan ayının bereketli çatısı altında bu güzel iftar sofrasında bir kez daha bir araya geldik. Müdürler sülalesinin kadirşinas insanlarını bir araya getirmek amacıyla kurduğumuz Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği amacını en iyi şekilde icra etmiş ve bizleri bu güzel sofra etrafında toplamıştır. Genç nesillere aşılamak istediğimiz bu kültürel değerlerimizi derneğimiz aracılığıyla bu tür faaliyetlere dönüştürüyoruz. Sizlerin de desteğiyle bu tür faaliyetlerimiz büyük bir coşku ve geniş bir katılımla gerçekleşmektedir. Bu bağlamda birlik ve beraberliğimizin örnek olduğunun altını çizmek istiyorum. Eşine az rastlanır bir şekilde aile üyelerimizi dernek çatısı altında topladık ve birlik ve beraberliğimizi bu yöntemle perçinledik. Rabbim birliğimizi dirliğimizi bozmasın. İnşallah bizden sonraki nesiller de bizlerin açtığı bu yolda, bizlerden daha iyi bir şekilde ilerleyeceklerdir.  Sizleri en içten dileklerimle selamlıyor saygılar sunuyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.