DOLAR 32,5581 % 0.19
EURO 34,9861 % -0.07
GRAM ALTIN 2.443,36 % 0,29
ÇEYREK A. 3.994,89 % 0,29
BITCOIN 64.370,03 0.1
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Minik bahçıvanlar Piazza’da

Son Güncelleme :

17 Mayıs 2016 - 8:11

/ kez okundu.
Minik bahçıvanlar Piazza’da
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine uygun aktiviteler düzenleyen Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, neşe içerisinde geçen atölyelerinde minik bahçıvanları ağırladı.

Piazza Çocuk Kulübü, minik konuklarını her defasında farklı bir etkinlikle ağırlamaya devam ediyor. Uzman eğitmenler nezaretinde gerçekleştirilen etkinliklere katılan minikler, birbirinden eğlenceli atölyelerde çocuk olmanın tadını doyasıya çıkarıyor.

Çocuklar, doğaya olan sevgilerini pekiştiren Bahçıvanlar Atölyesi’nde, tohumların nasıl filizlendiğini, çiçeklerin nasıl açtığını ve bitki bakımının inceliklerini öğrendi. Bitkilerin dünyası hakkında ilginç bilgiler edinen çocuklar, yeni arkadaşlarıyla keyifli ve kaliteli vakit geçirdi.

Ektikleri çiçekleri anne ve babalarına gösteren minikler, etkinlik sonunda, mutluluklarını toplu hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirdi.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.