DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MİLLİ İRADE HER DAİM TETİKTE VE NÖBETTEDİR

Son Güncelleme :

11 Ağustos 2016 - 10:54

/ kez okundu.
MİLLİ İRADE HER DAİM TETİKTE VE NÖBETTEDİR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, “Meydanlardaki nöbetimiz sona erdi. Ancak bu millet her daim tetikte ve nöbettedir” dedi.
Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlayan ‘Demokrasi ve Milli İrade Nöbeti’ Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın dün akşam verdiği ikinci bir emirle sona erdi. Yaklaşık 27 gün süren demokrasi nöbetinin milli iradenin bağımsızlık ruhunu yansıttığını dile getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, yazılı bir açıklama yaparak aziz Türk milletine teşekkür etti.
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da her gece sabah namazına kadar nöbet tutulduğunu aktaran Başkan Okay, bu kutsal nöbette meydanları boş bırakmayan vatandaşlara teşekkür etti. 15 Temmuz’da başlayan ve 27 gün süren demokrasi nöbetinin dünyaya bir çok mesaj verdiğini kaydeden Başkan Okay, özellikle geçtiğimiz pazar günü Yenikapı mitingi ve Türkiye genelindeki mitinglerle taçlandırıldığını aktardı. Hain terör örgütü FETÖ mensupları tarafından gerçekleştirilmek istenen darbenin millet iradesi sonucu bertaraf edildiğini hatırlatan Başkan Okay, konuyla ilgili şunları aktardı; “Geçmişi kahramanlık destanlarıyla dolu Türk milleti, 15 Temmuz gecesi ve sonrası tarihine bir destan daha yazmıştır. Bin türlü hileyle millete darbe yapmaya çalışanlar, bir hamleyle millet tarafından yerle yeksan edilmiştir. Tarihin görmediği bir zulümle kendi tankını, kendi topunu ve tüfeğini millete çevirenler, milletin tokadıyla karşılaştılar. Milletimiz o hainlere attığı tokadın ardından nöbete başlayarak vatanın gerçek sahiplerini bir kez daha göstermiştir. Yediden yetmişe meydanlarda 27 gün boyunca nöbet tuttuk. Bu özel meydanlarda hiçbir siyasi kimlik ve etnik köken öne çıkmadı. Herkes tek vatan dedi. 15 Temmuz gecesi başladığımız bu nöbet, meydanlarda sona erdi. Ancak biz tetikte olmaya devam edeceğiz.”
Demokrasi nöbeti tutan Kahramanmaraş halkına da ayrıca teşekkür eden Başkan Okay, “İlk günden bu yana Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan’ın emrini yerine getiren Kahramanmaraşlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Kent meydanımız her akşam binlerce vatandaşımızla doldu taştı. Bu coşku dosta güven düşmana korku verdi. Ben bir kez daha aziz milletimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.