DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Sezal: “Kahramanmaraş’ta yatırımlar devam ediyor”

Son Güncelleme :

10 Mart 2020 - 11:43

/ kez okundu.
Milletvekili Sezal: “Kahramanmaraş’ta yatırımlar devam ediyor”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milletvekili Sezal: “Kahramanmaraş’ta yatırımlar devam ediyor”

Sezal: “Türkiye bu kaostan çok daha güçlü çıkacak!”

Sezal: “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyorum”

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımları ve ülke gündemini değerlendirdi.

“Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya geliyorum”

Sık sık Kahramanmaraş’ta vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Sezal: “Bu ziyaretleri rutin hale getirmeye çalışıyorum. Elverişsiz hava şartları nedeni ile çok çıkamadık ama bahar geldi artık. Her hafta sonu Kahramanmaraş’a geldiğimizde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ziyaretlerde yalnız gezmeye çalışıyorum. Çünkü insanlar bir dertleri sıkıntıları varsa daha rahat anlatıyorlar. Vatandaşlarımızla hasbihal etmek güzel. Bu dönemde vatandaşlarımızın beklentisinin de bu olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızın memnuniyetleri bizi de memnun ediyor. Bunu mümkün olduğu sürece gerçekleştirme gayreti içerisinde olacağım.” dedi.

“Her ilin kendine göre sorunları var!”

Kahramanmaraş’ta vatandaşların daha çok iş talebinde bulunduklarını ifade eden Sezal: “Bireysel sıkıntılarını ifade eden vatandaşlarımız da oluyor, iş talebinde bulunanlarda. Elimden geldiği kadar her vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışıyorum. Kahramanmaraş’a ilgili şikâyetler, talepler olursa da konuyla ilgili açıklamalar yapıyoruz. Her şehrin kendine göre problemleri var. Kahramanmaraş’ın eksiklikleri var mı? Elbette var ve hiçte bitmeyecek. Bunların çözümlerini hızlı bir şekilde çözümlendirmeye çalışıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

“Kahramanmaraş’ta yatırımlar devam ediyor”

Kahramanmaraş’a yapılacak yatırımları da değerlendiren Milletvekili Sezal: “Maliye binasını çok gündeme getirmedim ama yeni yeri ile ilgili çalışma sona gelme üzere. En son anıtlar kurulunda bir problem olmuştu onu da anıtlar kurulundan çok şükür geçirdik. Çok kısa bir süre sonra yeni yerini kazandırmış olacağız. Sağlık alanında yatırımlar devam ediyor. Kadın Doğum Hastanesinin ihalesi tamamlandı. Yörük Selim Hastanesi ile ilgili ihale sürecini tamamlama gayreti içerisindeyiz. Adliye

binamızla ilgili de bir çalışmamız var. Adliyemizin bulunduğu yerde yeni ek bina yapımı ile ilgili bakanımızı ziyaret etmiştik. Bakanlığımızda bunu uygun gördü. Bizlerde bunun çalışmasına başladık. Göksun yolumuzda çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yolda inceleme yaptık, bu yıl içinde inşallah çalışmaları tamamlayacağız.” dedi.

“Türkiye bu kaostan çok daha güçlü çıkacak!”

Bugünkü şartlarda Türkiye hala büyüme endeksiyle devam ediyor diyen Sezal: “etrafımızda bu kadar sorun varken Türkiye’nin dirayetli bir şekilde ekonomik olarak ayakta kalması bence iyi bir başarı. Tabi ki sıkıntılar var ama şuanda Ortadoğu’da ki karmaşayı görüyorsunuz. Dünyanın birçok ülkesinde de küresel anlamda bir ekonomik bunalım var. Bazı ekonomik hamleler Türkiye’ye özellikle gelişmekte olan ülke olduğumuz için fayda sağlayacak. Dünya üzerinde olumsuz başka bir hava oluşmazsa Türkiye bu kaostan çok daha güçlü çıkacak. Bir yandan terörle mücadele ediyoruz, bir yandan ülkemizde afetler oldu, depremler oldu onlarla mücadele ediyoruz. Türkiye eğer güçlü bir ülke olmasaydı çok daha fazla etkilenirdi.” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURLARI

Dolar DOLAR

ALIŞ

32,3726

SATIŞ

32,3862

FARK

% 0.19
Dolar EURO

ALIŞ

35,0081

SATIŞ

35,1055

FARK

% -0.02
Dolar İNG. STERLİNİ

ALIŞ

40,9709

SATIŞ

41,0568

FARK

% 0.36
Dolar İSV. FRANGI

ALIŞ

35,9146

SATIŞ

35,9462

FARK

% 0.28
Dolar KAN. DOLARI

ALIŞ

23,9024

SATIŞ

23,9199

FARK

% 0.21
Dolar ÇEYREK ALTIN

ALIŞ

3.719,78

SATIŞ

3.803,23

FARK

% 0,25
Dolar GRAM ALTIN

ALIŞ

2.324,87

SATIŞ

2.326,14

FARK

% 0,25
Dolar BITCOIN

FİYAT

2.288.933

DEĞİŞİM

0.077

ÇOK KAZANANLAR

ÇOK KAYBEDENLER

İŞLEM GÖRENLER