DOLAR 32,5096 % 0.13
EURO 34,7406 % 0.02
GRAM ALTIN 2.486,83 % 1,00
ÇEYREK A. 4.065,97 % 1,00
BITCOIN 2.052.125 -0.268
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MİLLETVEKİLİ DİLİPAK’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 15:43

/ kez okundu.
MİLLETVEKİLİ DİLİPAK’IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlk emri “Oku” diyen bir dinin ve medeniyetin fertleri olan bizler için öğrenme kadar, öğretmede çok önemli bir görevdir. Bu görevi ifa eden Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, dolayısıyla geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir sorumluluğu taşımaktadırlar. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuna uygun binlerce kişiye emeği geçmiş Öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmen Günü ”nü en kalbi duygularla kutlarım.

Dün olduğu gibi bugün de toplum olarak, eğitime, öğretime, ilme, âlime, öğretmene derin bir saygıyla, muhabbetle yaklaşıyoruz. Yaklaşmaya da ebediyen devam edeceğiz.

Bu millete ihanet eden hainlerin karşısına 15 Temmuzda dimdik ayakta duran tankların ve silahların önüne bu vatan için siper olan kahramanlarımızı ve bu kahramanları yetiştiren Öğretmenlerimizi bu vatanın her bir köşesinde binbir cefa içerisinde fedakârca yavrularımıza vatan sevdasını aşılayan Öğretmenlerimize hürmetlerimi sunarım. Bu vesileyle, emekli Öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş Öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.