DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Milletvekili Adayı Mesut Çakar:Millet İttifakı’na Güven Yok

Son Güncelleme :

26 Nisan 2023 - 10:01

/ kez okundu.
Milletvekili Adayı Mesut Çakar:Millet İttifakı’na Güven Yok
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat Mesut Çakar:Millet İttifakı Güven Vermiyor

MHP Kahramanmaraş Milletvekili adayı Avukat Mesut Çakar, 14 Mayıs seçimleri öncesi Millet İttifakı’na ilişkin konuştu:6’lı Masa güven vermiyor!

Kahramanmaraş’ta depremzede vatandaşları mahalle mahalle ziyaret eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Avukat Mesut Çakar,’Kahramanmaraş’ın en temel gündemi deprem. Her açıklamamda ifade ediyorum, eskisinden daha güzel bir şehir ve eskisinden daha iyi standartlara sahip bir Kahramanmaraş olana kadar durmayacağız. Cumhur İttifakı’nın milletvekili adayları da bu yönde vatandaşlarımızın sorunlarıyla ilgileniyor. Bu şehirde bir vatandaşımız rahat uyumuyorsa sorumlusu bizleriz. Her bir ferdi için ben buradayım’ dedi.

SOSYAL MEDYA İLE CUMHURBAŞKANI SEÇİYORLAR, PEKİ MİLLETE KULAK VERDİNİZ Mİ?

Millet İttifakıyla ilgili de konuşan Mesut Çakar,’ Millet İttifakı ne bu ülkeye ne de Kahramanmaraş’a güven vermiyor. Depremzede vatandaşlarımız gittiğimiz her ziyarette Kahramanmaraş’ın Cumhur İttifakı’na ihtiyacı var diyorlar. Siyaset milletle beraber yapılır. Cumhur İttifakı ve şahsım da bu düsturla hareket ediyor. Bir algı oluşturmaya çalışıyorlar gençler Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor algısı. Biz gençlerimizin ülkesi ve şehri, beraberinde geleceği için istikrarın devam etmesi yönünde irade ortaya koyacaklarını görüyoruz. Sosyal Medya ile Cumhurbaşkanı belirlediklerini sanıyorlar, millet ne diyor saha da görmüyor musunuz’ ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.