DOLAR 32,3759 % 0.15
EURO 35,3249 % 0.11
GRAM ALTIN 2.324,45 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,47 % 0,17
BITCOIN 2.291.196 2.165
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Millet İttifakı Adaylarını Tanıttı

Son Güncelleme :

27 Ocak 2019 - 15:15

/ kez okundu.
Millet İttifakı Adaylarını Tanıttı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Millet İttifakı Kahramanmaraş’ta düzenlediği programla Belediye Başkan adaylarını görücüye çıkarttı.

İyi Parti ve CHP’nin oluşturduğu Millet İttifakı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde

Kahramanmaraş’ta Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde İyi Parti il teşkilatı tarafından düzenlenen programla Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

Programa İyi Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP Kahramanmaraş milletvekili ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, İyi Parti Gaziantep Milletvekili İ. Hüseyin Filiz, İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi, Nurhak Belediye Başkanı av. Ahmet Akkuş, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilat mensuplarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

“Maraş kadim bir Türk yurdu”

Programda konuşan İyi Parti Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Maraş kadim bir Türk yurdudur. Bugün biz memleketimizi iyi yöneteceğiz iddiamızla buradayız. Biz siyaseti kavga için biz siyaseti garez ve kin için yapan tarafta değiliz. Biz birleştirici bir dille bu yola çıktık. Biz siyaseti bir huzur ortamına dönüştürmek istiyoruz. Biz çok sesliliğe önem veriyoruz.  Biz sadece bugün burada Belediye Başkan adaylığı için ter dökenler değiliz. Ülke için ter dökenleriz.”dedi.

“Bir şeyi değiştirip her şeyi değiştireceğiz”

İyi Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi ise Kahramanmaraş’ta uzun yıllar çalıştığını ve bu yüzden bu şehri kendi memleketim olarak addettiğini söyleyerek şunları ifade etti, “ Partim beni milletvekilini olmayan şehrimizde milletvekili olarak görevlendirdi. Ben adaylarımıza başarılar diliyorum. Hepsi bir birinden kaliteli isimler yolları açık olsun. Ben inanıyorum ki şehrimiz değişime gebe bir yer. Biz bunu biliyor ve görüyoruz. Bize vereceğiniz destekle bir şeyi değiştirip her şeyi değiştireceğiz.”

“Kısa sürede çok işler yaptık”

Son olarak kürsüye gelen İyi Parti il Başkanı av. Ahmet Çabukel çok kısa sürede büyük işler başardıklarına dikkat çekerek, “İyi parti bizim hikâyemiz, bizim öykümüz. Milletimizin desteği her zaman yanımızda, analarımızın ve atalarımızın duası her zaman yanımızda. Çok kısa sürede birçok şey başardık. İlk seçimimizde 40 yeni çerimizle meclisimize adımımızı attık. Biz önümüze gelen zorluklara karşı yılmadık bir olduk. Vatandaşımızın iyi olan her şeyde yanında olduk. Biz her şeye hayır diyen muhalefet olmayacağız. Biz bütün insanların derdiyle derlenip bu sorunların çözümü konusunda adımlar atacağız. Göreceksiniz önümüzdeki yerel seçimlerde de başarılı bir şekilde çıkacağız.”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Başkan adayları tanıtıldı ve işte o isimler:

  1. Büyükşehir – Ali Öztunç

 

  1. Afşin – Adem Yıldız

 

  1. Andırın – Ali Çatalbaş

 

  1. Çağlayancerit – Ahmet Nazım Engizek

 

  1. Dulkadiroğlu – İttifak Görüşmeleri devam etmektedir.

 

  1. Ekinözü – Fatih Vicdan

 

  1. Elbistan – Abdullah Paksoy

 

  1. Göksun – Ramazan Koca

 

  1. Nurhak – İlhami Bozan

 

  1. Onikişubat – Mustafa Bastırmacı

 

  1. Pazarcık – Haydar İkizler

 

  1. Türkoğlu – Hasan Kızıldağ

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.