DOLAR 32,5060 % 0.29
EURO 34,6453 % 0.42
GRAM ALTIN 2.481,97 % -0,05
ÇEYREK A. 4.058,03 % -0,05
BITCOIN 2.076.780 -5.478
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP’Lİ AYCAN’DAN KGC BAŞKANI KEMAL SAYIN’A ZİYARET

Son Güncelleme :

05 Mart 2015 - 14:36

/ kez okundu.
MHP’Lİ AYCAN’DAN KGC BAŞKANI KEMAL SAYIN’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Milliyetçi Hareket Partisi  Milletvekili Aday Adayı Sefer Aycan, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Sefer Aycan,, Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Sayın’la bir süre sohbet ederek, siyasetle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sohbet sırasında basının önemine değinen Aycan, Yerel basın ilimizin tanıtımına çok büyük katkıda bulunmaktadır. Gazeteciler, toplumu aydınlatmakta çok büyük ve aktif rol oynamaktadırlar. Bunun sorumluluğu ve bilincinde hareket edildiği zaman ortaya çok güzel işler çıkıyor. Gazeteciler, toplumun gözü ve kulağıdır, ilde olan biten her şeyi vatandaşlara duyuruyor ve bilgilendiriyor. Bu da toplum yararına en büyük hizmetlerden bir tanesidir.” dedi.

MHP’nin kurulduğu günden bu yana içinde bulunduğunu belirterek, MHP’nin iktidara taşınması için çalıştığını söyledi.

Aycan, “Ülkemizde sağlık, güvenlik gibi bir çok alanda sıkıntılar yaşadığını ve ülkemizin iyi yönetilmediğini görüyoruz.” Dedi. MHP’li Aycan, Kahramanmaraş’ta sağlık alanında yaptığı çalışmaları da tek tek anlatarak, kendi iktidar dönemlerinde elde ettiği deneyimle ülke yönetimine talip olduğunu kaydederek, MHP’nin adım adım iktidara yaklaştığını ifade etti.

Cemiyet Başkanı Kemal Sayın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Aycan’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.