DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP’den Kahramanmaraş Halkına Teşekkür

Son Güncelleme :

08 Haziran 2015 - 7:07

/ kez okundu.
MHP’den Kahramanmaraş Halkına Teşekkür
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye genelinde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da oyunu artıran ve hem oy sayısını hem milletvekili sayısını 2’ye çıkaran MHP’de ilk açıklama geldi. MHP Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı ERtuğrul Doğan “Bu seçimler Milliyetçi Hareketin zaferidir” dedi.

Kahramanmaraş MHP Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, “milletin yönünün yeniden MHP’ye çevirdiğini ve umudunun MHP olduğunu” söyledi. Türkiye’de oy sayısını 3 puan artıran MHP’nin Kahramanmaraş’ta da oylarını artırdığını söyleyen Doğan şöyle dedi : “2011’de 72.997 oy sayısı ile yüzde 13 oy alan partimiz 2015 seçimlerinde oy sayısını 112.000 oy alarak yüzde 20’ye yükseltmiştir. Oy sayısını ve oranını Kahramanmaraş’ta yüzde 50’den fazla  artıran MHP büyük başarı elde etmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş’ta ve Türkiye’de büyümeye devam edecek ve Allah’ın izniyle ilk genel seçimde tek başına iktidar olacaktır.  Bu gün Kahramanmaraş iki pırıl pırıl milliyetçi evladını meclise göndermiştir. Kahramanmaraş’a yapılan ve yapılmayan hizmetlerin takipçici olacak bu milletvekillerimiz aynı zamanda AKP’nin 13 yılda yaptığı hırsızlığın ve yolsuzuğun hesabını sormak içinde elinden geleni yapacaktır. Milliyetçi Harekete destek veren Kahramanmaraş halkına teşekkür ediyorum. Devletin tüm imkanlarını kullanarak seçim çalışmasını yürüten AKP’ye karşı alınan bu başarı küçümsenmeyecek kadar büyüktür.

Bizimle yürü Kahramanmaraş çağrımıza cevap veren halkımıza tekrar teşekkür ediyorum…”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.