DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.107.283 5.088
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 10°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mhp, Sandıklara Sahip Çıkalım

Son Güncelleme :

02 Haziran 2015 - 10:33

/ kez okundu.
Mhp, Sandıklara Sahip Çıkalım
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Seçim çalışmalarını aralıksız, başarı ile sürdüren, MHP Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, seçim öncesi sandık görevlileri, bina sorumluları ve müşahitler ile Liva Düğün Salonunda düzenlediği toplantıda bir araya geldi.

Yaklaşık 750 kişinin bir araya geldiği toplantıya, MHP MYK Üyesi Akif Paksoy, İl Başkanı Süleyman Öner, Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, Kadın Kolları İl Başkanı Halide Akben, Milletvekili Adayları Sefer Aycan, Mustafa Tombuloğlu, Şule Arıkan ve Hasan Seyithanoğlu katıldı.

Berat Kandili Münasebetiyle MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, konuşmasına partililerin kandilini kutlayarak, hayırlara vesile olmasını dileyerek başladı.

_MG_0167

MHP İktidarının ülkenin bekası, milletin bütünlüğü için kaçınılmaz olduğunu ifade eden Akpınar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “46 yıllık Türk İslam davası mücadelemizin çok önemli dönüm noktalarından birini yaşıyoruz. Biz bu yolda çok zahmetli yolları aştık, Tek sevdamız Türk İslam, Vatan ve Bayrak sevdamızdır. Bu uğurda çok çileler çektik, şehit olduk, sürgün edildik, zindanlara atıldık. Gerektiğinde aynı zorlukları çekmekten onur ve gurur duyarız.

Bizim davamız Hak davasıdır, bizim davamız Vatan davasıdır, bizim davamız Bayrak davasıdır. Bizim davamız Ülkemizin bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği, refahı ve huzurudur.

İnsanlarımızın Casus-Paralel-hain-darbeci gibi yaftalarla ayrıştırıldığı, ötekileştirildiği bu günlerde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız vardır.

_MG_0152 _MG_0163 _MG_0148

Sorumluluk sahibi muktedirlerin gözlerimizin içine bakarak yalan söylediği, olmamış olayları gerçekmiş gibi konuştuğu, Kutsal mekanlarımıza siyaseti soktuğu hatta Diyaneti bile alet ettiği, meydanlarda Kuran-ı Kerim sallayarak cahiliye döneminde bile yapılmayan saygısızlığı yaptığı bu günlerde, değerlerimize ve davamıza sahip çıkmanın zamanıdır.

13 yıldır Ülkeyi idare eden siyasi anlayış maalesef Ülkeyi getirdiği nokta; bölgede yalnızlaştıran, Avrupa da dışlanan en önemlisi ise Vatan topraklarımızda 80 milyon vatandaşımızı birbirine düşmanlaştıran bir anlayıştır.

Bilinmelidir ki; Vatan sahipsiz değildir. Dün olduğu gibi bugünde Milliyetçi Ülkücü hareket mensupları Hak yolunda Vatan ve Bayrak aşkıyla dimdik ayaktadır.

Hayatı ve siyaseti Para kazanma, Servet edinme, Milli ve Manevi değerlerimizi yozlaştırma, Devlet malını şahsi çıkarları için kullanma yeri değildir.

Çeşitli hileler ile seçim kazanabilirler, Trafolara kediler girebilir, oy sandıkları çalınabilir, sahte seçmenlere oy kullandırabilirler, yalan konuşabilirler, iftira atabilirler

Burada bize düşen görev; diklenmeden dik duracağız-davamıza sahip çıkacağız.

Değerlerimizden taviz vermeden Allah’ın izni, vatandaşlarımızın teveccühü siz değerli dava arkadaşlarım ve gönüldaşlarımızın destekleri ile MHP iktidara gelecek, kokuşmuş AKP iktidarına gerekli dersi verecektir.”

Sandık görevlisi olmasının önemine değinen Akpınar; “Takdir edersiniz ki; 7 Haziran Milletvekili seçimleri ile ilgili dava arkadaşlarımız, yönetim kurulumuz, milletvekillerimiz, kadın kollarımız, milletvekili adaylarımız ve siz değerli Partililerimiz ile birlikte yapmış olduğumuz çalışmalarımızın sonuna geldik. Yapmış olduğunuz çalışmalar ve destekleriniz için şimdiden hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygı sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.

7 Haziran seçimlerinde sandıklarda görev alan arkadaşlarımın mutlaka sandıklarda bulunmaları, varsa arkadaşlarından müşahit olarak sandıklara sahip çıkmalarını, bina sorumlusu olan arkadaşlarımızın duyarlı olmalarını, yönetim kurulu arkadaşlarımın da seçim günü görev dağılımına uyarak bölgelerinde her türlü provokasyona karşı dikkatli olmalarını önemle rica ediyorum.”

Konuşması büyük coşkuyla alkışlanan Akpınar;

“Gün birlik olma günüdür.!!!

Gün uyanık olma günüdür.!!!

Gün Dini İslama sahip çıkma günüdür.  !!!

Gün Vatana ve Bayrağa sahip çıkma günüdür. !!!

Çıktığımız bu yolda ALLAH YAR ve YARDIMCIMIZ OLSUN  !!!

Bizimle Yürü TÜRKİYE  !!!

Bizimle Yürü K.MARAŞ  !!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!” diyerek sözlerini tamamladı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.