DOLAR 32,5090 % -0.11
EURO 34,9468 % 0.27
GRAM ALTIN 2.438,87 % 0,65
ÇEYREK A. 3.987,56 % 0,65
BITCOIN 63.392,44 -2.746
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’ndan aşure ikramı

Son Güncelleme :

15 Ağustos 2022 - 20:47

/ kez okundu.
MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı’ndan aşure ikramı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı, Muharrem Ayında kutlanan Aşure Günü münasebetiyle Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığıyla birlikte aşure ikramında bulundu.


MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen programa Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, partililer ve esnaflar katıldı. Birlik ve beraberliğin pekişmesine katkı sağlayan etkinlikte MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Emrah Satıcı, kendi elleriyle misafirlere aşure dağıtımı yaptı. Gazetecilere günün anlam ve önemine ilişkin bir açıklama da yapan Ömer Emrah Satıcı, “Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığıyla birlikte Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı etkinliği düzenledik. Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı, uzun zamandır bir araya gelemediğimiz dava arkadaşlarımızı ve çevre esnafımızı davet ettik. Birlik, beraberlik, kardeşlik, paylaşma, dayanışma ve bereketin simgesi Aşure Günü’nün İslam Âlemine ve hemşerilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm İslam âleminin Muharrem Ayı ve Aşure Günü mübarek olsun” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.