DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MHP Andırın’da Kale Gibi Sağlam!

Son Güncelleme :

19 Nisan 2023 - 9:55

/ kez okundu.
MHP Andırın’da Kale Gibi Sağlam!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Zuhal Karakoç Dora, Kahramanmaraş’taki seçim çalışmalarını sürdürüyor. MHP’nin 1. Sıra Milletvekili Adayı Karakoç Dora, MHP Andırın İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen programda Andırın Esnaf Sanatkârlar Odasını, Andırın Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatifini ve Andırın Ülkü Ocaklarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Zuhal Karakoç Dora, “Andırın’da MHP her zaman kale gibi sağlam olmuştur. Cumhur İttifakı olarak oyumuzun rengi net. Kararımız kesin. Cumhurbaşkanlığı oyumuz Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’e milletvekilliği oyumuz MHP’ye. TBMM’de güçlü bir MHP demek Türkiye’nin emin adımlarla 100. Yılında ilerlemeye devam etmesi demektir.” dedi.

Zuhal Karakoç Dora, Andırın ziyaretine Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan’ı makamında ziyaret ederek devam etti. Andırın’ın uzun zamandan beri gündeminde olan Andırın-Kadirli/Andırın – Göksun yolunun son durumu hakkında bilgi alan Zuhal Karakoç Dora, “Göksun – Andırın – Kadirli hattındaki yolun tam manasıyla aktif hale gelmesi durumunda cennet ilçemiz her anlamda muazzam gelişmeler gösterecektir. İnşallah biz de bu süreci yakından takip ederek yolun bir an evvel bitmesi için çaba harcayacağız. Cumhur İttifakının 14 Mayıs Seçimlerinden zaferle çıkması ülkeminizin geleceği kadar Kahranmaraşımızın ve Andırınımızın geleceği için de önem arz ediyor.” açıklamasında bulundu.

Esnaf ziyaretiyle gezisini sürdüren Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora,6 Şubat Kahramanmaraş depreminden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.