DOLAR 32,5895 % 0.35
EURO 34,8642 % 0.35
GRAM ALTIN 2.495,67 % 0,45
ÇEYREK A. 4.080,41 % 0,45
BITCOIN 2.136.176 3.917
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

MEZARLIKLARDA BAKIM DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

28 Nisan 2016 - 7:30

/ kez okundu.
MEZARLIKLARDA BAKIM DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde bulunan mezarlıklarda bakım çalışmaları kapsamında yabani ot mücadelesi ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Pazarcık İlçesinde mezarlıklarda başlatılan yabani otlarla mücadele ve bakım çalışmalarına Türkoğlu İlçesi sınırları içerisinde yer alan mezarlıklarla devam eden Büyükşehir Belediyesi, yabani otlarla mücadele konusunda ilaçlama çalışmalarını diğer mezarlıklarda da sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekiplerince Türkoğlu İlçesi sınırları içerisinde bulunan 57 mezarlıkta yürütülen çalışmalarda hem mezarlıklarda görüntü kirliliğini önlemek adına hem de hava sıcaklıklarının artmasıyla kuruyan otların alev alması sonucu oluşabilecek bir yangın tehlikesine karşı önlem almak maksadıyla il genelindeki bütün mezarlıklarda bu tür çalışmalar devam ediyor.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.