DOLAR 32,3786 % 0.16
EURO 34,9653 % -0.34
GRAM ALTIN 2.325,61 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,37 % 0,22
BITCOIN 2.263.167 -1.161
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Merkez parti dulkadiroğlu ilçe örgütü kuruldu

Son Güncelleme :

07 Mart 2015 - 11:03

/ kez okundu.
Merkez parti dulkadiroğlu ilçe örgütü kuruldu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

bunyamintekinsen-merkez-parti-dulkadiroglumerkez parti dulkadiroğlu ilçe örgütü kuruluşunu tamamladıktan sonra görev dağılımınıda tamamladı. ilçe başkanı bünyamin tekinşen kuruluş hazırlıklarını tamamladıktan sonra hızla seçim çalışmalarına başladıklarını belirterek dulkadiroğlu ve türkiye merkez parti iktidarına hazır dedi.

mevcut siyasetın ülkenin ve vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaktan uzak oldugunu ılerı suren tekinşen türkiyede çözümün adresi yeni siyaset yeni siyasetin tek adresi merkez partidir dedi.şuanki mevcut partiler birbirlerine aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesiyle hareket edip ülkenin ve insanlarımızın gercek sıkıntılarını görmezden gelmektedir.

insanlarımızı köleliğe yöneltmekte ve insanlarımızın temel hakkı olan haklarını bir lütuf gıbı insanlarımıza sunmaktadırlar.ben bir kahramanmaraşlı olarak herzaman ıktıdara kahramanmaraş olarak tam destek verıp hıc gun gormedıgımızı dusunuyorum önceki seçimlerde şehrimizden gıden vekillerin şehrimize yaptıklarını çok merak ediyorum nedense gıden vekıllerı diğer seçime kadarda gormuyoruz.şehrimizin güzide insanlarına bu secımde bizim şehrimize ne yaptıklarını düşünerek hareket etmelerini önemle rica ediyorum.unutmasınlarki tepedeki insanlara biz eğilmeyeceğiz eğilmesi gerekenlerin onlar oldugunun bilincinde olarak tercihlerini bu seçimde yapıcaklarına canı gönülden inanıyorum.ve butun halkımızı merez partiye davet ediyorum dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.