DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.875,98 1.365
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bakan’a Ziyaret

Son Güncelleme :

05 Kasım 2023 - 12:02

/ kez okundu.
Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bakan’a Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi (KİÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ı konuk etti.

Rektörlük girişinde Prof. Dr. Bakan ve KİÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seçil Fettahlıoğlu tarafından karşılanan Genel Başkan Yalçın’ın ziyaretine, Memur-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Çetin ve Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr. Veli Aba da eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KİÜ Rektörü Bakan, İstiklal Üniversitesi’nin bölüm ve programları ile gelecek dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ziyaret dolayısıyla Yalçın’a teşekkür eden Bakan, “Nazik ziyaretiniz dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum. Bilindiği üzere Memur-Sen, hem Türkiye’nin en büyük katılımlı sendikası hem de ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi. Dolayısıyla tüm kamu çalışanlarımızın taleplerinin hayata geçmesi için önemli bir görev icra ediyorsunuz. Bizler de bu güne kadar sendikal faaliyetler noktasında sendika temsilcilerimizle uyum içerisinde hareket ettik. Bundan sonraki süreçte de bu birlikteliğin devam edeceğini ümit ediyorum. Bir kez daha ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’da konukseverliği dolayısıyla Rektör Bakan’a teşekkürlerini iletti. Yalçın, “Öncelikle 6 Şubat Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu afetin yaralarının bir an önce sarılmasını, depremden etkilenen şehirlerimizin yeniden ayağa kalkmasını temenni ediyorum. Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi’nin de bu süreçten daha da güçlenerek çıkmasını, ülkemizin en güzide yükseköğretim kurumlarından birisi olmasını diliyorum. Şahsınızda tüm üniversite çalışanlarına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İstişarelerin de gerçekleştirildiği ziyaretin anısına Rektör Bakan ve Genel Başkan Yalçın, birbirlerine plaket takdiminde bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.