DOLAR 32,5426 % -0.04
EURO 35,0392 % 0.44
GRAM ALTIN 2.436,60 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,84 % 0,55
BITCOIN 63.504,71 -4.431
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Memur-Sen 1 Mayıs’ı Kahramanmaraş’ta Kutladı

Son Güncelleme :

02 Mayıs 2016 - 6:50

/ kez okundu.
Memur-Sen 1 Mayıs’ı Kahramanmaraş’ta Kutladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (Memur-Sen) Kahramanmaraş Müftülük Meydanı’nda 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla düzenlediği kutlama programı Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Memur çalışanların giydikleri üniforma, ellerinde bayraklarla katıldığı programda açılış konuşmasını yapan Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya, birlik beraberlik vurgusu ile programa katılan memurçalışanları selamladı, şehitlere rahmet diledi.

Ardından konuşan Memur-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Abdülaziz Aydın da memurçalışanları selamladı, “Hoşgeldiniz” dedi. Programa katılan ‘Mehteran’ ekibi de mehter marşlarından örnekler sergiledi. Programa katılan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Memur-Sen’in erdemli sendikacılık yaptığını, emperyalist oyunlara karşı örnek bir 1 Mayıs kutlama programı gerçekleştirdiğini ifade ederek, teşekkür etti.

Memur-Sen Genel Başkanı AIi Yalçın ise yaptığı konuşmada, şunları ifade etti: “Emeğin kahramanları olarak alın terimizin hakkı haykırma gününde, kurtuluşumuzun sembol şehrinde Kahramanmaraş’tayız. Birliğin kahramanları olarak helal ekmek mücadelemizin dayanışma şöleninde, bağımsızlığımızın sembolü Kahramanmaraş’tayız. Sütçü İmam’ın torunları olarak sömürüye, emperyalizme, kapitalizme başkaldırı bayramında Maraş’tayız, biriz, beraberiz.

Toplu sözleşmenin kahramanları olarak Türkiye’deki, dünyadaki bütün çalışanlar için hakkı haykırma gününde özgürlükleri korumanın, emeği yüceltmenin derdindeyiz. Memur-Sen’li dava arkadaşlarım, hepinizi Memur-Sen ailesi adına sevgiyle,saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.” Kürtçe, İngilizce, Arapça, Türkçe 1 Mayıs Bildirgesi okunması ardından program sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.