DOLAR 32,3162 % 0.2
EURO 35,1419 % 0.02
GRAM ALTIN 2.292,73 % 0,67
ÇEYREK A. 3.748,61 % 0,67
BITCOIN 2.293.294 2.361
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mayın Patladı: 1 Asker Şehit

Son Güncelleme :

01 Ağustos 2015 - 11:16

/ kez okundu.
Mayın Patladı: 1 Asker Şehit
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kars’ın Kağızman İlçesi Karakurt mevkiindePKK’lıların araç yakmasının ardından bugün trafiğe kapatılan yolda mayına basan bir asker şehit oldu.

ARAMA-TARAMA ÇALIŞMASI YAPILIYORDU

Vali Günay Özdemir, Karakurt mevkiinde arama tarama çalışmaları yapılan bölgedePKK’lı teröristler tarafından yola döşen mayına basan bir jandarmanın şehit düştüğünü bildirdi.

GÖRGÜ TANIĞI ‘ÜSTEĞMEN’ DEDİ

Dün akşam teröristler tarafından aracının yakılmasının ardından Iğdır’dan olay yerine giden İsa Abuşka, yakılan araçlarını uzaktan incelerken yol kenarında mayın kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında patlama yaşandığını söyledi.

Abuşka, patlmada bir üsteğmenin şehit olduğunu ve iki kişinin de yaralandığını dile getirerek, “Aracıma bakmaya gitmiştim. Bu sırada yol kenarında ellerinde sinyal kesici olduğu halda mayın kontrolü yapan askerlerin geçişi sırasında büyük bir patlama meydana geldi. Bir üsteğmen gözümün önünde havaya uçtu. İki kişi yaralandı. Patlamanın yaşandığı yerde toprağa gömülü kablo gördüm. Olay yerinden kaçtık. Askerler bölgeye ambulans ve helikopter istedi. Çok korkuyoruz. Ortalık çok karışık.” dedi.

yola-dosenen-mayin-patladi-1-ustegmen-sehit-7561548_x_2467_o

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.