DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Masal Oyun ve Parti evi açıldı

Son Güncelleme :

04 Aralık 2017 - 10:06

/ kez okundu.
Masal Oyun ve Parti evi açıldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Masal Oyun ve Parti Evi, Mimar Sinan Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi üstü Zirve Apartmanı altında hizmete açıldı. İşletme sahibi Şafak Sultan Turna, “Çocuklarımızın eğlenebileceği, annelerin işlerini halledip gelebileceği Masal Oyun ve Parti Evi’ni hizmete açtık. Anneler dinlensin, çocuklar eğlensin” dedi.

Kahramanmaraş’ta çalışan annelerin ve işlerini halletmek isteyenlerin uğrak mekanı olacak Masal Oyun ve Parti Evi hizmete açıldı. Masal Oyun ve Parti Evi’ne, sabah 8’den akşam 22’ye kadar annelerin çocuklarını emanet edebileceği bir yer olduğunu söyleyen işletme sahibi Şafak Sultan Turna, “Çalışan annelerin işleri zor duruma giriyor, şimdi arkada olduğu gibi benim çocuğum da bana çok bağımlı. Çalışan anne olduğum için hep bir yerlere gidecek, hep terk edecek bir yerlere bırakacak korkusundan dolayı çocuğumla beraber ne iş yapabilirim. Çocuğum yanımda nasıl olur, onların psikolojik gelişmelerine nasıl faydalı olabilirim diye Masal Oyun ve Parti evi’ni açtım. Masal oyun ve parti evi de Kahramanmaraş’ta ilk, hiç kimsede olmayanı başarıyoruz” dedi.

“ANNELERİN DİNLENEBİLECEĞİ, ÇOCUKLARIN EĞLENEBİLECEĞİ BİR MEKAN”

Masal Oyun ve Parti Evi’nde verdiği hizmetleri aktaran Turna; “Doğum günü partisinden, çocuklarımızın diş buğdayı partilerine, saatlik oyun alanlarımızdan saatlik bakımlarımız var, anne gönül rahatlığıyla bize bırakabilir çocuklarını, biz bir iki saat yardımcı olabiliriz, anne işlerini hallettikten sonra güvende olan çocuğunu gelip bizden alabilir. Atölyelerimiz var, anne çocuk, baba çocuk atölyelerimiz olacak. Bunların içinde heykel, seramik atölyesinden tutunda, kukla yapımından kukla tiyatrosuna kadar geniş bir yelpazesi var. Atölyelerimize, çocuklarımız tek olarak atölye programı yapabilirler, çocuklar burada eğlenirken anneler kendilerine zaman ayırabilirler. Burada annelerin de vakit geçirebilmesi için kafeteryamız var. Anneler burada dinlenirken, çocuklarımız da eğlensin istiyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.