DOLAR 32,4156 % 0.19
EURO 35,7329 % 0.62
GRAM ALTIN 2.326,05 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.301.920 2.31
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Mardin’den Kara Haber: 4 Polis Şehit

Son Güncelleme :

03 Eylül 2015 - 6:37

/ kez okundu.
Mardin’den Kara Haber: 4 Polis Şehit
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Mardin’in Dargeçit ilçesinde bir okulda çıkan yangına müdahale etmek için olay yerine giden polis aracına bombalı saldırı yapıldı. Saldırıda biri emniyet amiri olmak üzere toplam 4 polis şehit oldu.

OKULU ATEŞE VERİP, OLAY YERİNE GİDEN POLİSE TUZAK KURDULAR

Dargeçit ilçesinde bir okul sabah saat 06.00 sıralarında teröristler tarafından ateşe verildi. Ateşe verilen okula müdahale etmek için zırhlı araçla olay yerine giden polis ekiplerine teröristler tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucu aracın içinde bulunan emniyet amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu şehit oldu.

EMNİYET AMİRİ KISA SÜRE ÖNCE ATANMIŞ

Şehit olan emniyet amiri Aksoy’un kısa süre önce Antalya İstihbarat Şube Müdürlüğünden ilçeye atandığı öğrenildi.

BÖLGEDE OPERASYON BAŞLATILDI

Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgede operasyon başlatıldı. Olayın ardından Mardin Emniyet Müdürü Lütfullah Pekcan Dargeçit ilçesine giderek olayla ilgili inceleme yaptı.

Şehit polisler için öğleden sonra Mardin Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlenecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.