DOLAR 32,3674 % 0.14
EURO 34,8986 % -0.49
GRAM ALTIN 2.325,13 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,59 % 0,20
BITCOIN 2.296.145 1.729
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Manşet Gazetesi Dalkara’ya Emanet

Son Güncelleme :

03 Aralık 2015 - 8:09

/ kez okundu.
Manşet Gazetesi Dalkara’ya Emanet
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Manşet Gazetesi Yazı işleri Mesut Tugrul’un Görevinden ayrılmasından sonra Manşet Gazetesinde Haber Müdürü Olarak Görev Yapan Mücahit Dalkara Yazı işleri Müdürlüğüne Getirildi.

Kahramanmaraş’ta günlük yayın yapanManşet gazetesi yazı işleri müdürü Mesut Tugrul’un Görevinden ayrılması nedeni ile Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü göreviniKahramanmaraş’ın Genç ve Çalışkan Gazetecilerinden birisi olan Mücahit Dalkarayürütecek.

Kahramanmaraş Kent Merkezinde 10 yıldır günlük yayın yapan Manşetgazetesi yazı işleri müdürlüğünde görev değişikliği yapıldı. Edinilen bilgilere göre yazı işleri müdürü görevini yürüten Mesut Tuğrul’un kendi isteği ile görevinde istifa etti. Tugrul’unistifası sonrasında boşalan yazı işleri müdürlüğü görevine Gazetenin Haber Müdürü Mücahit Dalkaragetirildi.

1O Yıldan buyana Kahramanmaraş’ta ve ilçelerindearalıksız yayın yapan bölgenin en güçlü gazetelerinden biri olan Manşet gazetesinin Kurulduğu günden bu yana yazı işleri müdürlüğü görevini yürüten Mesut Tuğrul’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz.

Manşet Gazetesinde haber Müdürü olarak göreve yapan genç gazeteci Mücahit Dalkara Yaklaşık 9 yılık Meslek hayatına 2006 Yılında Kahramanmaraş’ta Basın camiası tanıştıktan sonra Türkiye’nin en Önemli kentlerinden birisi olan İzmir’de 5 yıldır Bir Gazetenin Muhabirliğini yaptı İzmir’deki Görevinden hemen sonra Memleketi Kahramanmaraş’a gelerek 4 yıldır Kahramanmaraş’ta Muhabir yaptı görevindeki başarılardan dolayı Manşet Gazetesi Müdürlüğüne Yüklesen Dalkara son olarak Çalıştığı kurumun Bugün İtibari ile Yazı işleri müdürü oldu.

Bizlerde Dalkara’ya  yeni görevinde başarılar diliyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.